444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Dünya Fikri Mülkiyet Günü

Fikir ve sınai mülkiyet hakkının bilinçlendirilip öneminin anlatılması adına yapılan çalışmalarda dünyada hayatın olduğu her yerde bu hakların elde edilmesi için yapılan özendirme hamleleri 2000 yılından bu yana düzenli olarak yapılmaktadır. İsviçre’de bulunan Dünya Fikriyat Departmanı tarafından Cenevre’de düzenlenen (Wipo) Dünya Fikriyat Günü her yıl nisan ayının 26’sın da yapılmaktadır.

Dünya Fikriyat Günü inovasyon ve ar – ge çalışmalarını destekleyip Patent hakları ve yeniliklerini ön plana çıkarmayı amaç edinmektedir.

Her yıl farklı sloganla yola çıkan Dünya Fikriyat Departmanı (Wipo) 2014 yılında “Sanatsal veya Teknolojik fark etmeksizin her türlü büyük yeniliklerin ardında bir insanın hayat öyküsü vardır.“ sloganını belirlemiştir. Bu sloganda hedef kitle İleri görüşlü yenilikçilerdir. Da vinci’den tutun Edison’a kadar yüzlerce sanatçı, yazar, sporcu, bilim adamı gibi yenilikçiler listesini çıkarmışlardır. Bu sebeple biz de Dünya Fikriyat Günlerinizi Sistem Patent ekibi olarak kutluyor, yeni hedeflerin ve ileri görüşlü fikirlerin hayatlarınızda yer almasını temenni ediyoruz.


Bu vesile ile dünya fikri mülkiyet gününüz Sistem Patent olarak kutlu olmasını dileriz.

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>