444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Buharla Demlenen Çaydanlık Tasarımına Ödül

Su buharını kullanarak çayın demlenmesini sağlayan çaydanlık tasarımının Amerika’da tasarım ödülüne layık görülmesi bir anda dikkatleri üzerine çekti. Ankara’da faaliyet gösteren bir işletmenin geliştirdiği çaydanlık dizaynı için işletme sahibi Hakan Gürsu “Ülkemizde her evde, ofiste veya işyerinde günde milyonlarca bardak çay tüketilirken yurt dışına ihraç ettiğimiz tek bir inovasyon ürünü ve markamızın olmaması sebebi ile bu çalışmayı yapmak istedik ve mükemmel bir tasarım gerçekleştirirdik.” Tasarımı yapılan buharlı çaydanlığa “Steam” ismi verilmiştir. Steam isimli ürünün Patent alma işlemleri sürmekte olduğunu belirten Hakan Bey “Çayı çok seven bir milletin dünya çapında ses getirecek bir marka geliştiremeyişini kabullenemediğimiz için çaydanlık üzerinden büyük çalışma yaptık." İfadelerini belirtti.

Peki, steam buhar çaydanlığı ne gibi özelliklere sahiptir?

Steam çayın çok daha yavaş demlenmesini sağlayarak daha lezzetli sonuç vermektedir.

İki üründen oluşan çaydanlığın alt kısmındaki suyun buharlaşması ile üst Kısıma geçmesi sağlanmaktadır. Üst kısımda su damlalarına dönen buhar aynı zamanda da çayı demlemektedir. Demlenecek olan çayın üst Kısıma geçebilen bir aparat yardımı ile ayarlanabilmesi tasarımın en can alıcı noktalarındandır.

Tasarım ödülleri 2007 yılından bu yana verilmekte olup oldukça büyük bir prestij sağlaması sebebi ile dünyanın en kaliteli tasarımlarını ödüllendirmektedir. Bu bilgiler Steam çaydanlığının marka değerini çok daha net belirtmektedir.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>