444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Microsoft'tan Telefonlar İçin İlginç Patent Başvurusu

Telefonlarımız sesli uyarılar ve ekran ışığı bazen toplumsal rahatsızlık verebiliyor, sinemada film seyrederken ya da bir iş toplantısında telefonumuzun çalmaya başlaması, rahatsızlık verebiliyor.

Telefonumuzu sessize almak her zaman mümkün, fakat çoğu zaman unutulabiliyoruz. Bunu önlemek için Microsoft’un Inconspicuous Mode (Farkedilmeyen Mod / Gizlilik Modu) adındaki sistemin bazı ortamlarda telefonun sesini, ışığını, titreşimini kapatmanız gereken bir ortamda unutursanız telefonun sesini ve ışığını otomatik olarak yapılmasını sağlayacak.

Microsoft ‘un bu mobil cihazlar için yapacağı özellik ile , NFC ve kablosuz ağ bağlantılarıyla çalışacağı belirtilmiş. Patente göre cihazın mod değiştirmesini sağlayacak birden fazla özellik olabilecek. Takvim üzerinden kayıtlı etkinlik , ön hazırlık sonucunda, GPS konum bilgisi ve hatta bir internet sitesinden sinema bileti alınması gibi olaylar sonunda telefon belirtilen tarih ve saatte Inconspicuous Mode (Farkedilmeyen Mod / Gizlilik Modu) geçiş yapabilecek.

Microsoft ‘un Inconspicuous Mode (Farkedilmeyen Mod / Gizlilik Modu) patentinin 13 Ocak 2015 tarihinde alındığı ve yakın zamanda çıkacak mobil cihazlarda görebileceğimiz öğrenildi...

 

 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>