444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple Sağlık Sektöründe Çığır Açmaya Hazırlanıyor

iPhone 7 modeli ile birlikte, gündemden düşmek bilmeyen Apple, sağlık sektöründe çığır açmaya hazırlanıyor. Sürekli gündemde yerini alana Apple, bu sefer iPhone 7 modeli ile sağlık sektöründe hitap edecek bir ürün tasarlıyor.

Teknoloji sektörünün dev şirketlerinden biri olan Apple, satışa arz ettiği mobil ürünleri, bilgisayarları ve yazılımları ile birlikte pek çok alanda boy gösteren bir şirket durumuna geldi. iOS sistemi ile birlikte mobil sektöründe hemen hemen hepsine erişebilen firma, iPhone 7 modelinin üretimi için hazırlıklara başladı. Bir süredir yeni bir modeli üretmekte olduğu ifade edilen Apple, bununla birlikte hiç tahmin dahi edemeyeceğimiz ürünleri üreteceği konuşuluyor. Ulaşılan bilgiler neticesinden şirket, sağlık sektörüne yönelik yeni bir cihaz üretmek üzere. Çin’den gelen haberler, göre, ülkenin en önemli siteleri tarafından haber konusu oldu. Söylentileri sağlam kaynaklarına dayandıran sitenin elde tutulan ispatlar ile birlikte bilgileri okuyucularına ilettiğini ifade edebiliriz.

Apple’nin Yaptığı Hazırlıklar 2017 İçin

Apple, ulaşılan bilgiler sonucunda 2017’de sağlık sektöründe devrim yaratabilecek seviyedeki ürününü tanıtacak. Ayrıca bir cihaz niteliği taşıyan ürünün iPhone’a dahi yerleştirilebileceği konuşulanlar arasında. Bu tür bilgi muhtemel bir iPhone 7S modelinde sağlığa önem verdiği anlamı taşıyor.

Apple Kan Şekerini Ölçebilecek     

Apple Watch akıllı saatlerin kalp atışını ölçebilme özelliği bulunuyor. Beklentiler gerçekleşirse Apple Watch saatinin veya bilekliğinin kan şekerini de ölçebileceğini konuşulanlar arasında.



 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>