444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’dan Patentli Akıllı Yüzük

‘‘ Akıllı yüzük cihazını tasarlayan Apple, cihazın patentine de sahip oldu. Ürettiği cihazın patentini de elinde bulunduran Apple, yeni ve bir o kadar değişik bir ürün olan akıllı yüzük cihazı ile karşımıza çıkıyor. ’’

Apple iOS tabanlı bir akıllı bir yüzükle karşımıza çıkıyor. Apple firmasının patentini aldığı, küçük bir ekrana sahip dokunmatik ekran, alıcı ve verici, işlemci ve şarj edilebilen güç kaynağı bulunan bir cihaz üretti.

Cihazın, 22 adet sayfası bulunan dokümanında dikdörtgen ve yuvarlak taslak çizimleri ile Apple Watch kabiliyetine sahip olduğu ifade ediliyor.

 

Apple’ın iPhone 6S ile tanıttığı 3D Touch’taki dokunma ekran gibi özelliğin Akıllı Yüzükte de yer alan cihazın işlevsel niteliğini artırabilir. Bunun yanı sıra cihazın sesli komutlara ve el işaretlerine cevap verebilme özelliğinin bulunması ve diğer Apple cihazları aktif hale getirebilmesi de aklıma getirdiğimizde daha yararlı bir cihazlar ile karşılaşmamızı sağlayabilir.

Mobil şebeke, kablosuz bağlantı, NFC  yada bluetooth gibi bağlantı özelliklerini bulundurması muhtemel olan yüzüğün mesaj ve para transferi dahi yapabileceğimiz konuşulan senaryolardan birisi. Başka bir dedikodu ise Akıllı Yüzükte bulunacak biyometrik sensörlerin, sağlık bilgilerini toplayacağı.

Apple’ın ne tür gereksinimden esinlenerek akıllı bir yüzük cihazını ürettiği bilinmez ama aksesuar bakımdan özellikle bayanların ilgisini üzerine toplayacağı söylenebilir.

Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>