444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

İşinizi Garantilemak Adına Markanız Olsun

‘‘ Günümüzde sayısız kuruluş üretimin koordinasyonlarına marka çalışmalarını da ilave etmektedir.  Yer aldığınız sektörde markanızın bulunması söz söyleme şansı kazandırır. Bununla beraber haksız rekabeti de engelleyebilirsiniz. ’’

Marka; bir kuruluşun elinde bulundurduğu mal yada hizmetleri, diğer bir kuruluşun mal yada hizmetlerinden farklı kılan kendine ait özellikte bulunan isimler, logo, sözcükler, sayılar yada bunların bir ik tanesinin bir bütün oluşturulmasından meydana gelir. Sistem Patent firmamızın Marka Tescil Sorgulama web sayfamıza girerek alan yada kategori temelli marka müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Patent müracaat ve sorgulama faaliyetlerinizi ise Patent sorgulama web sayfamızdan ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Marka Müracaat  ve Tescil Aşaması

Alan yada kategori esaslı müracaatlarını gerçekleştirmenizden sonra, Sistem Patent firmamızın konusunda uzman bir ekibimiz tarafında  müracaatlarınız değerlendirilmektedir. Eğer müracaat ettiğiniz alanda aynı adlar önceden tescil işlemi gerçekleşmiş bir marka bulunmuyorsa, sizden talep edeceğim belgeleri doğru ve tam şekilde bize ulaştırarak resmi olarak faaliyetlerinizi başlatabilirsiniz.


Tescili Gerçekleşmiş Bir Markanın Yenilenmesi


Bir markaya ait tescil işlemini gerçekleştirdiğiniz takdirde markaya 10 sene boyunca sahip olacaksınız. Bu zaman markanızı resmi şekilde aldığınız gün ile başlamaktadır. Markanızı yenilemeyi talep ettiğinizde ise tescil sürenizin sona ermesine en yakın 6 ay kala gerçekleştirebilirsiniz. Tescil işlemi gerçekleşen bir markanın yenileme işleminin gerçekleşmesi marka sahibince yada marka sahibinin vekili olarak görevlendirdiği kişi vasıtası ile de gerçekleşebilir. Markanızı 10 senelik dönemler ile sürekli yenileyebilirsiniz.


Marka Sahibi Olmanın Yararları


Markaya sahip olmanızın ardından sektörde söz elde ederek haksız kazanç ve rekabeti engelleyebilirsiniz. Elinizde bulunan ürün ve hizmetlerin ücretlendirme politikasına sahip olabilirsiniz. Değişik lokasyonlarda satışa arz ettiğiniz ürünlerin aynı ücretlendirme ile satışa arz edilmesi müşteri memnuniyetinizi de yükseltecektir.  Müşterilerinize, arz ettiğiniz kaliteli ürünler ile kaliteli bir marka olduğunuz düşüncesini meydana getirerek satış hacimlerinizi yükseltebilirsiniz.


Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>