444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

İcatları Bir Araya Getiren Patent Fuarı Düzenlendi

 ‘‘ Buluşları ve buluş sahiplerini bir çatıda birleştiren fuar organize edildi. 130  adet tasarlanan buluşun Harbiye Askeri Müzesi’nde organize edilen ÜSİMP Patent Fuarı'nda tanıtımı yapıldı. ’

Farklı üniversitelerin icatları ile dahil olduğu patent fuarı, Üniversite Endüstri Ortaklığı Merkezi Platformu katkıları ile organize edildi. 130’a yakın icadın sunumu yapılırken fuarda 20 civarında çeşitli teknoloji ofisi yer aldı. Trakya TTO bünyesindeki icatlar ve öğretim elemanlarının icatları da organizasyonda sunuldu.

Fuarda teknoloji transfer ofislerinden seçilen icatların sahipleri icatlarının tanıtımını yaptı. Fuarda Araç koltukları adına 2 taraflı dahili bebek koltuğu icadı katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Fuarda patent portföy yönetimi ve patent değerleme aşamaları, icattan inovasyona dönüşümde TTO ve kaşif yaklaşımları, patentlerin ticari duruma getirme aşamaları gibi hususlarda öğretim üyeleri, iş adamları ve TTO uzmanlarının katılımıyla paneller düzenlendi.

Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>