444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Tıpta Devrim Yaratan Buluş: Biyorezonans

Doku bozulması, fıtık ve kanser başı geçmek üzere yüzlerce rahatsızlık bundan böyle ilaç kullanılmadan ve operasyona gerek kalmadan tedavisi yapılabilecek. Buluş sahibi Prof. Dr. Akgül’ün elde ettiği Biyorezonans metodu ile ülkemiz yaklaşık 60 milyar lira kâr elde edecek.

Ülkemizin tek, gerontoloji  ve kalp  ve damar  operasyonu profesörü olan Dr. Akgül, damar rahatsızlıkları bilimini birleştirip ileri zamanda yapılacak tedaviler adına alternatifler elde ediyor. Tedavisi olmayan rahatsızlıklara alternatif üretim buluş sahibi, elde ettiği biyorezonans metodu sayesinden hastalara ışık oldu. Bu yöntem tedavilerinde elektrik kullanıldığını belirtilerek, bu elektriği hem hastalığının teşhisinde, hem tedavi sürecinde hem de hastalık başlamadan engellenmesinde uyguluyoruz, ifadelerini kullandı.


Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>