444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Alevlenmeyen Ve Patlamayan Batarya Üretildi

‘‘Öğretim görevlisi Profesör Zimmerman, kesilmesi, delinmesi veya da darbe almasında dahi alevlenmeyen ve patlamayan batarya tasarladı. Buluş eserinin en enteresan durumu ise ikiye ayrılsa dahi, çalışmayı sürdürüyor. ’’

Öğretim görevlisi buluş sahibi, kesilme veya delinmesine rağmen alevlenmeye ve patlamayan batarya tasarladı.

Tasarlanan bu buluş ürünü, akıllı telefonlarımızda yer alan geleneksel lityum-iyon bataryaların kıyasla oldukça güvenli. Zarar görmesine rağmen yanmıyor. Hatta ve hatta ikiye ayrılmasına rağmen işlemeyi sürdürüyor.

Buluş eseri, lityum-iyon bataryalarda yer alan, basit alevlenen sıvı elektroliti ve ayrım yapan ateş yavaşlatıcı niteliği ile özel plastik polimer ile değişimde bulunarak bataryayı daha güvenilir duruma getirdi. Bu batarya, günümüzde piyasada satılan bataryalardan daha ucuz bir maliyeti bulunmakta.

Buluş sahibi, bu bataryanın piyasaya arz edilmeden evvel önünde geçmesi gereken bir takım engellerin bulunduğunu aktardı. Bu engellerden en önemli iki adeti, güvenilirlik tetkikinden başarılı olmak ve bu tarz bir ürünün nasıl ölçekleneceğini bulmak. Buluş sahibi, en güzel rehberin bataryayı geliştirmeyi garanti edecek ve ekonomik destek verebilecek büyük bir kuruluş ile paydalık etmek olduğunu belirtiyor.

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>