444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’dan Beklenen Patent

 ‘‘Teknoloji sektörün boy gösteren Apple beklenen patente sahip oldu. Pek çok insanın hayal ettiği yeni ekran teknolojisi patentine sahip oldu. Bu yenilik bizlere getireceği kolaylıklar sağlayacak. ’’

Teknoloji devinin gerçekleştirdiği patent müracaatlarının çoğu sırlı ve anlaşılmasa da, bazen yerinde ve çığır niteliğinde müracaatlarda da bulunmuyor değil. Apple’ın  bu sefer ortaya çıkan patent müracaatı, pek çok insanın hayalini süsleyecek türden.

Patent müracaatında bu heyecanlandırıcı yeni teknoloji ile birlikte, parmak izi sensörü ekrana entegre ediliyor.

Apple’ın Sans Touch ID isimli bu yeni ürünü ile, OLED ekran ile cam kısım arasında kızılötesi ışık saçan bir mikroçip ile işlediği varsayılmak ile birlikte, sistemin tam anlamı ile nasıl işlediği ile alakalı henüz net bir bilgi yer almamakta.

Patent müracaatında IR diyotlu etkileşimli ekran şeklinde ifade edilen yeni ekranın, ekranın her bölgesinden parmak izi okumaya den pek çok değişik alanda uygulanması öngörülüyor.

Pek çok kişi ya da işletme senelerdir hayal ettiği yeni ekran teknolojisinin, iPhone 8’de olmayacağına emin şeklinde olduğunu belirtelim.

Patent ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sayfamıza ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>