444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Yıl Boyunca Sıcak Su Temin Eden Enerji

‘‘Yıl boyunca sıcak su temin eden ve tek parça üniteli güneş enerji sistemi tasarlandı. Yaşamını Adıyaman'da sürdüren bir esnafın tek parça sistemden tasarladığı buluşu, suyun yıl boyunca ısınmasını sağlıyor. ’’

Yeni jenerasyon olan bu yıl boyunca sıcak su temin eden sistem adına patent müracaatında bulunarak patentine sahip olan buluş sahibi, tasarımının seri üretiminde bulunmak amacı ile ekonomik anlamda destek beklemekte. Devlet desteği ve patent teşvikleri adına daha fazla bilgiye sahip olmak için sayfamızı ziyaret ediniz.

Tek Parça Bir Sistem

Su deposu bulunmayan ve var olan güneş enerjilerinden daha kaliteli ve verim alabileceğiniz yıl boyunca sıcak su tasarımı tek parçadan meydana gelmektedir. Buluş sahibinin, 2 sene süren AR-GE çalışmaları sonucunda tasarladığı buluşu, diğer güneş enerjilerine kıyasla oldukça küçük yapıya sahip. Sıcak su yardımı ile ısınan yeni jenerasyon güneş enerjisi bahçe ve dış duvarlara takılabiliyor.

Su % 50 Erken Isınmakta

Bu yeni ürünün tasarımcısı, yeterli kaynağını olmaması neticesinde seri üretiminde bulunamadığını ifade etti. 2 sene boyunca süren Ar-Ge çalışmasında bulunduğu belirten buluş sahibi, bu ürünü günümüzden kullanılan güneş enerjilerine kıyasla daha kullanışlı ve performansı bakımından daha yüksek, istediğiniz yere montalanabilme özelliğine sahip olduğunu belirtti. Buluş, bahçeye, balkona ve dış alana mante edilebileceği belirtilirken kullanılan sistemlere kıyasla suyu yarı yarı daha erken ısıtıyor. Deposu içinde yer alan ürün, 180 litre su alma haznesine sahip.

Kış Aylarında Suyun Donması Yaşanmıyor

Buluş sahibi, bu tasarımım, konutların üst katlarda tesisatın yer almaması ve görüntü kirliliğinden sebebi ile oluştu. Piyasada uygulanacak bir sistem olmasının yanında bu sistemin patenti elimiz bulunmakta. Araştırmalarımızda Türkiye'de mevcut olmadığı ve dünya genelinde de bu çeşit enerji sistemi bulunmamakta. İçeriği ise diğerlerine nazaran oldukça bir yapıda. 7 temel sıcak su basıncı bulunmasının yanı sıra diğerlerinde ise bu durum söz konusu değil. Duş konforu bulunmamakta. Bu ürünümüz diğerlerinin aksine su yardımı ile ısınmakta. Kış aylarında suyun donması gibi olaylar yaşanmıyor.  1 yıl boyunca güneş gördüğü takdirde sıcak su elde edilebiliyor. Üretime adına gereken kaynağımız bulunmuyor. Ekonomik anlamda problem yaşıyoruz. AR-GE çalışmalarımız sona erdi, ekonomi adına girişimcileri bulabilmemiz durumuna seri üretimde bulunacağız, ifadelerini kullandı.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>