444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Samsung’tan Akıllı Saatin Çerçevesini Ekrana Çeviren Patent

‘‘Samsung firması müracaat ettiği  patent ile birlikte akıllı saatlerin çerçevesini ekrana çevirebilecek. Akıllı saat adına önemli uygulamalarda bulunan Samsung, son zamanlarda yenilikçi cihazları ile rekabet yarışında gücünü hissettiriyor. ’’

Teknoloji devi firma, ilk kez Gear S2 ile beraber karşımıza çıkan ve kullanım rahatlığı sunması ile oldukça rağbet gören döner çerçeve, Gear S3 ile tekrardan dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 
 
Teknoloji devinin bu sefer sahip olduğu patent, döner çerçeveyi daha da ileri bir seviyeye ulaştırmaya niyetli olduğunu belirtiyor. Samsung her zaman ekranlar hususunda sınırları aşmaya çalışıyor. Kavisli ekranlı telefonlar ile uzun süredir adından söz ettiren Samsung, bu yıl da Samsung Galaxy S8 ile birlikte ekran-gövde oranı hususunda ileri gitmeyi amaç edinmekte. Akıllı telefon nezdinde yürütülen bu politika, akıllı saatlerde de uygulanmaya başlanacak gibi. Sahip olunan patentte kullanımı büyük seviyede kolaylaştıran döner çerçeveye yenilikçi bir özellik daha katıyor. Çerçevenin yan kısmına ilave edilen ekran sayesinde değişik bir kullanım deneyimi temin ediliyor. Bu şekilde saate yan taraftan da bakılsa da üstten de bakılsa  bildirimleri öğrenmek ya da saatin kaç olduğunu görebilmek mümkün olacak.
 
Yan kısma ekran ilave edilmesi adına saatin kalınlık durumunun biraz artırılması gerekiyor. Günümüz cihazlarında inceliğin önemli olmasından dolayı Samsung’un bu tarz bir teknolojiyi kullanması adına kasa boyutu ile alakalı olarak çalışmalarda bulunması gerekiyor. Tabi ki de bu teknoloji şu anlık patent sürecinde olduğundan dolayı Gear S cihazlarında bu teknoloji ile tanışacağımızın garantisinin olmadığını aktaralım. Patent, buluş hakkında bilgi edinmek için sayfamızı ziyaret ediniz.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>