444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’dan Bu Sefer Touch ID’a Yeni Patent

‘‘Apple, elinde bulundurduğu patentlere bir yenisini bu sefer Touch ID adına ekledi. Apple’ın, aldığı yeni patenti ile gündemi meşgul etmesinin yanı sıra, iPhone 8 ile ortaya çıkan dedikodulara şekil vermeyi sürdürüyor. ’’

Apple, aldığı patentlerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Önceden pek çok sefer yeni patent haberi ile gündeme gelen dev firma, bu kez Touch ID adına aldığı patent ile adından söz ettiriyor.
 
Apple tarafından gelen açıklamalara göre, yeni cihazda yer alacak Touch ID adına çıkan dedikoduları doğrulayan patente sahip olduğu ortaya çıktı. Teknoloji lideri, çerçevesi bulunamayan ekranı ve ekranın alt bölümüne gömülü olacak sanal Touch ID adına önemli paten aldığını duyurdu. 
 
Bu durumunda dev firma, bu patent ile birlikte iPhone 8 model adına öne çıkan iki önemli başlığı da doğrulayan bir patente sahip oldu.
 
Ekranın kullanabilirlik oranını yükseltmek adına bu tür önem teşkil eden bir hamlede bulunmaya hazırlanan firma, rakibi olan Galaxy S8'deki gibi, dokunmatik alanını genişletecek.
 
Touch ID özelliği, ekranın alt kısmına koyulacak olması çıkan dedikoduları doğrular niteliğinde.
 
Önümüzde ki günlerde dev firma, bu konuda ayrıntılı açıklamada bulunacaktır. Kısa tabir ile iPhone 8 ile alakalı günden güne çıkan dedikodular yavaş yavaş yanıt buluyor. Apple firmasının, bu patenti, piyasaya sürülecek iPhone 8 modeli adına alıp almadığını ileriki zamanlarda karşımıza çıkacak.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>