444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple, Watch 3 Cihazına Patent Aldı

‘‘ Apple, Watch 3 cihazına patent alması ile tekrardan kendinden söz ettirdi. Apple'ın patentini almasında ile adından söz ettirdiği Apple, Watch 3 serisi akıllı saatlerinde önemli değişikliklerin olduğunu belirtiyor. ’’
 
Apple Watch 3 cihazına patent alması ile adından söz ettirerek şimdiden piyasaya tanıtacağı yeni teknolojileri, WWDC 2017 organizasyonu yaklaşması ile birlikte ortaya çıkmaya başladı. Markanın, yazılım sektöründe iOS 11 işletim sistemi, yeni ürün türünde olsa da 10.5 inç iPad Pro modelinin öne çıkacağı akla getirilse de teknoloji liderinin kullanıcılarına küçük sürprizlerinde yapılması da bekleniyor.
 
Bu noktada markanın en önemli sürprizlerinden biri ise Apple Watch 3 adına verilecek ip uçları yer alacak. Şuanlık yeni seri akıllı saatlerin tanıtımının yapılması beklenmiyor, lakin organizasyonda Apple’ın mutlaka yeni akıllı saatleri için tüyolar vereceği düşünülüyor. Apple Watch 3 serisi adına bu şekilde bir taraftan WWDC 2017 etkinliği beklenirken, bir diğer taraftan ise yeni görüntüsü ile akıllı saat modellerine temin edilen patent şekilleri ortaya çıkıyor.
 

Apple Watch 3 Ekran Sisteminde Değişiklik Yapılabilir

 
Apple, Apple Watch 3 akıllı saatlerin ekranlarında yeni patente göre tümü ile düzenleme yapılabileceği belirtiliyor. Apple’ın Apple Watch 3 saati adına temin ettiği bu patente göre her 2 seride de uygulanan kare ekranın yerini bu sefer oval ekran olacak. Samsung Gear serilerinde olduğu gibi tümü ile daireselden ziyade daha oval görünüme kavuşacak olan ekranların, büyük olasılıkla OLED panel uygulanması bekleniyor.
 
Apple Watch 3 cihazına patent alması ile gün yüzüne çıkan görsele göre, saatlerin daha işlevsel ve uzun zamandır gündemi meşgul eden akıllı bantlara da uyumlu olduğu görülüyor. Bilindiği gibi bu bantlar kan şekeri ölçümü yapacak. 
 
Teknoloji devi tarafından görsel bakımından açıklamalar gelmese de Apple Watch 3 akıllı saatler açısından WWDC 2017 programından gelen haberlere göre patentin ne derece gerçeği yansıttığı da ortaya çıkacak.
 
 
 

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>