444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Microsoft’tan Katlanabilir Özellikli Tabletine Patent

‘‘ Microsoft, katlanabilir özellikli tabletine patent alarak patentlerine bir yenisini daha ekledi. Dev firma böylelikle patentlerine bir yenisini daha ekledi. ’’
 
Microsoft, katlanabilir özellikli tabletine patenti ile, Microsoft’un sahip olduğu patentler ile ilişkin en yeni resimler, ürünün bir tablet yerine bir akıllı telefonun ebadına daha yakın olacağını gösteriyor. Gün yüzüne çıkan patentin görsellerine bakıldığında, bir dizi menteşe tabletin üç yapılandırma sunmasına olanak sağlıyor. 
 
Microsoft, katlanabilir özellikli tabletine patenti, 0 derecelik açıda dururken kapalı, 1800’ lik açıdayken açık ve 3600’ lik açıda ise tümden açık olmaktadır.
 
180 derecelik açılarda iç ekranlar tek bir kullanıcı ara birimi ifade ediyor. Yapılandırmaların diğerlerinde ise, ekranların her birisi ise kendi arayüzünü görüntülemektedir. 180o konfigürasyonda açılması durumunda, mıknatısların uygulanılması ekranın kesintisiz bir görüntü oluşturmasını sağlayacaktır.
 
Microsoft’un işletim sistemi olarak Windows 10 kullandığı ürününü piyasaya sürme ihtimali ise bir hayli az.  Dev firma, daha öncede bu cihazı gibi bir katlanabilir tablet sunumu paylaşmıştı.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>