444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Araştırmacılar Mini Baskı Cihazı Geliştirmeyi Başardı

‘‘ Araştırmacılar mini baskı cihazı geliştirmeyi başararak devrim niteliğinde bir buluşa imza attı. Devrim sayılabilecek bu 3D baskı teknolojisi, Kore’de geliştirildi. Koreli araştırma görevlilerinin ürettikleri mini baskı cihazı ile artık esnek giyilebilir cihazlar üretilmesinin mümkün olacağı kaydedildi. ’’

Araştırmacılar mini baskı cihazı geliştirmeyi başararak esnek giyilebilir teknolojilerin üretiminin yapılmasını sağlayacak. Kore’de bir devlet araştırma enstitü eliyle tasarlanan yeni teknoloji ile 3 boyutlu yazıcı kullanılarak giyilebilir teknolojilerin üretiminin yapılabileceği belirtildi. Seol Seung-kwon önderliğinde gerçekleştirilen çalışma, yüksek iletkene sahip 3D karbon nanotüp basabilme özelliğine sahip. Cihaz ağzı ile akıcı özelliği bulunan ürünlerin dağılımını dengeleyerek yüksek verimlilikte baskının gerçekleşebildiği belirtildi. 
 
Yetkililer geliştirilen yöntem ile pek çok giyilebilen 3 boyutlu mikro yapının üretimini yapılabileceğini belirtti. Günümüzdeki 3D baskı cihazlarının dar kapsamlı kullanıma sahip olması, üretilmesi başarılar bu cihaz ile ileride giyilebilecek teknoloji aparatlarının üretimi yapılabilecek. Geliştirilen cihaz ile, kolaylıkla 3D baskılarının yapılacağı ve ileri konsept teknolojilerinin entegrasyonları yapılabilecek.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>