444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Samsung’un Kablo Olmadan Şarj Eden Telefon Kılıfı Patenti

Samsung’un kablo olmadan şarj eden telefon kılıfı patenti gün yüzene çıktı. Samsung, akıllı saat tarzı ürünlerini, kabloya gereksinim duymadan yalnızca Samsung telefonun üzerinde şarj eden kılıfa patent aldı.

Samsung’un kablo olmadan şarj eden telefon kılıfı patenti, şirketin yaptığı müracaatta Milimeter Wave teknolojisini uygulayarak üzerine konan cihazları kablo olmadan şarj eden bir telefon kılıfına patent alması ile duyuldu. Patent alınan diyagrama göz atılırsa, akıllı saat ve bu tarz cihazları hareketli durumda iken şarj edebilme özelliğine sahip.
 
Diğer müracaatlar ile karşılaştırılırsa, bu patent cihazın çalışma şeklini gayet ayrıntılı şekilde ifade ediyor. Kılıfın kapağının arkasında gizli bir iletim sicimi ve kılıfın telefona bağlanabilmesi adına USB Type-C konektör var. Kapağı ön tarafında ise güç kontrol işlemcisi ve bir doğrudan akım alternatif güç çeviricisi yer alıyor.
 
Fakat şuan heyecanlanmamakta yarar var. Bu yalnızca bir patent almasının yanı sıra bu ürünün hiç bir zaman görmeme olasılığımızda mevcut. Önceki alınan patentlerden bahsettiğimiz gibi, büyük firmalar devamlı olarak tabi ne derece farklı olsada yeni fikirlerin patentlerini almaya çalıştığı bir gerçek...
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>