444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple'ın Yeni Patenti ile Kolayca Uyanacaksınız

Apple'ın yeni patenti ile kolayca uyanacaksınız. Apple tarafından akıllı telefonlarda bulunan çalar saatinin kendi kendine ayarlanmasını sağlayacak sistemine patent aldığı gün yüzüne çıktı. 
 
Apple’dan kendini ayarlayan alarm patenti ile birlikte dev şirket çalar saat sistemini sil baştan oluşturuyor. Bu patent teknoloji devi firmanın telefonlarında yer alan alarm silmeni sil baştan düzenleyeceği belirtiliyor. Patentte göz atılacak olursak, alarmın çalışma şekli tamamen değişecek.
Telefonların bir çok kullanıcı tarafından çalar saat görevi için de kullanılması yaygınlaştı.Yatmadan evvel sabah alarmı kurmak ve telefonu da yatağın ucuna yanına koymak herkes tarafından yapılır hale geldi. Kimi kullanıcı açısından bu işlem her gün uygulanırken, kimi kullanıcı o derece düzenli ki alarm saatini hiç değiştirmiyor. Patent genellikle alarmını her gün ayarlama yapanları yönelik.
 
Apple, bu konuda bir hayli ilgi çekici bir patent aldı. Dev firmanın bu patenti ile birlikte sistem artık, çalar saati kullanan bireylerin uyku düzenine uygun otomatik kuracak.
 
iOS’un gelişimi sayesinde ve donanım anlamında ilerleme kaydeden dev firma ekosisteminde sağlık ve izleme teknolojileri de ilerleme kaydediyor. Sistemde telefonu kullanacak bireylerin uyku düzenlerini otomatikman ölçme özelliği bulunuyor. Özellikle Apple Watch ile birlikte gelen bir sağlık uygulaması şekli ile bileğinizde bulunduğu her an uyku düzeninizi izleyebiliyor. Günümüzde bunu uygulayan çok uygulama bulunuyor.
 
Apple şimdi de bu ölçüm bilgilerini kendi uygulamasında uygulayarak otomatik şekilde alarm oluşturabilecek. Patent, uyku başlangıç gecikmelerine uygun olarak çalar saati ayarlama özelliğine sahip olduğu belirtebiliriz.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>