444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Renault’tan Yeni Araba Patenti

 
Renault’tan yeni araba patenti. Yeni araçların piyasaya sunumunu yapabilmek adına gün sayan renault firmasının Megane arabaları için aldığını ve gün yüzüne çıkan patentleri firmanın yeni ürünleri RS ve GT’nin özelliklerini önemli ölçüde belirtiyor.
 
Renault’un patent almasının ardından bu patentli ürünlerin tanıtım organizasyonu yakın zamanda yapılacağının öğrenilmesiyle birlikte yeni RS modeli için Megane kullanıcıları iyice sabırsızlanmaya başladı. Yeni ürün araçlar, geliştirme ve deneme aşaması Renault Sport ekibi eliyle yapılmasının yanı sıra 300 beygir güç ile piyasaya sürülmesi planlanmakta. Bu araçların özellikle sürüş tecrübesi bazında önemli gelişimler ile karşımızda olacağını, otomotiv devi firmanın yaptığı açıklamaları ile bilgi sahibi olmuştuk. Sport ve Cup olmak üzere 2 değişik şasi ile karşılaşacağımız arabalar yeni süspansiyon ve 4 adet tekerlekten manevra düzeneği ile sürüş dinamikleri anlamın yeni bir sürece girmek üzere. Firma tarafından gelen bilgiler ve kamuflajlı görseller arabalar ile ilgili heyecanın oranını belirli bir seviyede tutarken gün çıkan patent görüntüleri ekibin yeni ürününü ilk defa net olarak görüyoruz.

2018 Megane RS

RS’in ile birlikte GT jenerasyonun da patent görüntüleri gördüğümüz fotoğraflarda beklentilerimiz doğrultusunda bir şekille karşılaşıyoruz. RS’de yüksek hava girişli tamponlar, sert bir difüzör ve orta kısımdan tek çıkışlı bir egzoz bulunurken , GT’nin arka kısmında 2 adet egzoz çıkışı en yüksek karakteristik avantajını oluşturuyor. Ürünün ışıklandırma sisteminde bulunan grafiklerinin de ufak ayrıcalıkları olacağı şıklarda bulunuyor.
 

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>