444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Online Başvuru

‘‘Marka, bir hizmet veya bir ürünü, diğer şahıs veya işletmelerin ürün ya da  hizmetinden farklı bir özelliğe kavuşturan tüm işaretlere verilen isimdir. Marka tescili, bir ürünü ya da  hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi bir kimlik olmasının yanı sıra yasal bir boyuta sahiptir. Marka tescil online başvuru; Oluşturulan markaların koruma altına alınması ve diğer kişiler nezdinde kullanılması engellemek ve tek elden yürütmek amacı ile web üzerinden  yapılan müracaat işlemidir. Bu işlemin diğer adı ise Canlı Destek’tir.’’

Online marka tescil başvurusunu Sistem Patent şirketimizin web sitemiz ayrıcalığı ile yaklaşık olarak 1 saat civarında gerçekleştirebilirsiniz. Marka müracaatları bizzat başvuru ve online başvuru ile artık iki şekilde yapılmaktadır.

Yaşadığımız günlerde bu online işlemler eskisine oran ile hızlı, eksiksiz ve doğru şekilde yapılmasını sağlamaktayız.

Marka tescil online müracaatlarını, Enstitü vekil siciline kayıtlı vekil firma olarak Sistem Patent şirketimiz ile tatil sınırlaması olmadan 7 gün 24 saat boyunca istediğiniz bir zamanda yapılabilme şansına sahipsiniz. Sitemizde online başvurularınız için marka başvuru formumuz mevcuttur. Başvuru işlemi yapmak isterseniz burayı tıklayınız.

 

Şirketimiz işlemi gerçekleştirmeye yetki verilmiş olması ile birlikte Enstitü veri tabanına uygun programlar ve yetkisi çerçevesinde tescil işlemleri için online müracaat gerçekleştirilmektedir.

Marka Tescilinin Online Olarak Yapılmasının Avantajları

Online müracaat sadece vekillik statüsüne sahip Sistem Patent firmamız gibi firmalar tarafından uygulanmaktadır. Online müracaatımız bizzat Enstitü kayıtlarında sorumlu olan, veri tabanında bilinen, E-İmza yetkisi olan vekil firmalarca yapılabilir.

 

Başvuru sürecini normal başvuruya kıyasla daha hızlı uygulanmaktadır. (Firmamızın internet sitesinden en çok 1 saat içinde müracaat işleminiz tamamlanmaktadır)

 

Markaya ait koruma altına alınması müracaat dakikasında başlayarak geçerli olmasından dolayı, online marka müracaat işlemi ile marka anında yasal anlamda koruma altına alınmaktadır.

 

Online müracaat işlemlerinde marka müracaat numarası, marka sahip numarası, marka sınıfı, marka müracaat tarihi ve dakikası dahi hemen belirmektedir.

 

Posta ile gönderilen ya da  marka sahibinin bizzat kendisinin yaptığı takip işlemi ile yapılan müracaat işlemlerinde bazı belgelerinde yitirilmesi veya evraklarda yaşanacak karışıklık vb. sorunlar online müracaat uygulaması ile tarihe karışmaktadır.

 

Online müracaatlar enstitü tarafından eskisine oranla daha hızlı olarak işleme konmasından dolayı tescil işlemi süresi indirgenmektedir.

 

Enstitü ile yazışmalar online üzerinden gerçekleşmesi Enstitü dokümanlara daha hızlı erişebilmektedir.

 

Markaya ait logosu dijital alemden iletilmesinden dolayı tescil belgesi oluşturulana dek Yaklaşık 1 senelik aşamada bazı özelliklerin yitirilmesine karşı koruma altına alınmaktadır.

 

Sistem Patent Marka Tescil Online Müracaatlar yılın 365 günü, haftanın 7 günü ve günün 24 saatinden işlemde bulunabilirsiniz. Siz değerli marka sahipleri adına online başvurularımızda vakit sınırlaması bulunmamaktadır.

Marka Tescil Online Başvuruda Yapabileceğiniz İşlemler

  1. Marka müracaatları

Müracaatlar Sonrası İşlemler

  1. Marka tescil müracaatları ön yazısı
  2. Ürün listesi noksanlıkları tedarik etme
  3. Marka tescil belge harç tutarının yatırılması
  4. Tescil belge nüshası istemi
  5. Sicil nüshası istemi

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Tescil Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Müracaatı, Marka Tescil Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtiraz, Marka Yenileme, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek, Marka Tescil Danışmalık ​gibi marka işlemleriniz için ​Sistem Patent ​şirketimiz ile  lütfen​ ​iletişime​ ​geçiniz…

 
Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>