444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Online Destek

‘‘Marka, bir hizmet veya bir ürünü, diğer şahıs veya işletmelerin ürün yada hizmetinden farklı bir özelliğe kavuşturan tüm işaretlere verilen isimdir. Marka tescili, bir ürünü yada hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi bir kimlik olmasının yanı sıra yasal bir boyuta sahiptir. Marka tescil online destek; markaların koruma altına alınmasına yönelik yapılacak tescil işlemlerinin adına müracaatta bulunulması ve akabinde yer alan diğer işlemleri web yani internet üzerinden gerçekleştirilmesi işlemine verilen isimdir.’’

Marka tescil online destek ifadesi, Marka Canlı Destek, Online Marka Tescil ve web yani internet üzerinden yapılması anlamına gelir. İnternet üzerinden yapılması hem zaman hem de eksik evrak problemini ortadan kaldırmaktadır.

 

Marka tescil işlemlerinizi, Online Destek yani Canlı Destek hizmetimiz ile günümüzde Sistem Patent şirketimizin web sitesi ayrıcalığı evinizden gerçekleştirebilirsiniz. Bu hizmetimiz ile markanıza yönelik işlemlerinizi, eksik olmadan ve tam şekilde gerçekleştirerek resmi evraklarınızı ve kimlik bilgilerinizi web sitemizin Online Destek kısmına bulunan alana yazarak göndermeniz sureti ile istemde bulunduğunuz işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Marka online destek hizmetimiz ile markanıza yönelik işlemlerinizi doğru ve çok kısa bir sürede yapılabileceksiniz. Artık günümüzde iki çeşit müracaatta bulunabilirsiniz. İlk ve sıklıkla kullanılan bizzat marka sahibinin gerekli evrakları ilgili yerlere temin etmesi, diğeri ise online destek hizmetimiz (web üzerin gerekli bilgiler girerek) ile marka müracaatında bulunmanızdır.  İlk sistem en sık kullanılan ve problemli bir yoldur. Çünkü her hangi bir evrakın eksik olması veya hatanın bulunması ile markanıza yönelik tescil müracaat dosyanızın kapanması anlamına gelir.

Sistem Patent şirketimiz, müracaat işleminde bu tarz sorunlar ile karşılaşmamanız için uygulamaya koyduğumuz online destek hizmetimiz ile bu zorlu ve sıkıntı süreç konusunda sizlere bir kolaylık sağlamaktayız. Bu web hizmetimiz ile artık yanlış evrak, hatalı dosya, evrak yitirilmesi derdine son vermekteyiz. Marka müracaat işlemleriniz bir tık ötenizde. Şirketimizin uygulamaya koyduğu bu hizmetimiz Türkiye’nin 4 bir yanından 81 ilimizde kullanılmaktadır. Marka tescil işlemleri uzun soluklu ve zorlu bir serüven olması ve yaklaşık 1 sene devam etmesinin ardından tamamlanması tüm bu işleri resmi bir kuruluş olarak online destek hizmetimiz ile web sitemizde yapabilirsiniz.

Online Destek Hizmetimiz ile Yapabileceğiniz İşlemler

Marka sahiplerimiz bir marka ve patent şirketi olarak Sistem Patent kuruluşumuz, sizlere Canlı Destek hizmetimiz ile istemde bulunacağınız taleplerinize online yani web (internetten) vasıtası ile yapabileceğiniz işlemlerinizi bundan böyle online yani internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Çevrim içi evrak sistemi ile online şeklinde yapılan işlemler doğrultusunda kıymetli zamanınızdan tasarruf elde etme şansınız bulunmaktadır.

 

Sistem Patent olarak, şirketimizi vekiliniz olarak tayin etmeniz durumunda ise bu online işlemleri  e-imzanız ile sizin adınıza bizzat kendimiz yapabilirsiniz. Bu uygulamamız ile alt kısımda yer alan işlemleri yapabilirsiniz.

Marka Tescil Online İşlemleriniz

  1. Marka müracaat işlemi

Marka Müracaat İşleminin Tamamlanması Akabinde İşlemler

  1. Marka tescil işlemi adına müracaat ön yazısı
  2. Ürün listesinde  yer alan noksanlıkların tamamlanması
  3. Marka tescil belge harç tutarının tahsis edilmesi
  4. Tescil belgesinin nüshasının (suret) istemi

Marka Tescil Online Destek diğer bilinen ismi ile Marka Tescil Canlı Destek uygulamamız ile ilgili tüm sorularınız için bizleri arayabilirsiniz.

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Tescil Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Müracaatı, Marka Tescil Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtiraz, Marka Yenileme, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek, Marka Tescil Danışmalık ​gibi marka işlemleriniz için ​Sistem Patent ​şirketimiz ile  lütfen​ ​iletişime​ ​geçiniz…


 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>