444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’ın Yeni Işık Ortam Patenti Ortaya Çıktı

Apple’ın,  iPhone 7 akıllı telefonlarını piyasaya arz etmesi ve en yakın rakibinin ürünlerinde karşılaştığı problemlerden dolayı bu alanda ön safhaya gelen marka oldu. Yeni seri akıllı telefonlarının satışı iyi sürse de cihazlarının pek çok eleştirilere açık tarafı bulunmaktadır. Tasarım hakkında Apple’ın bu seride fazla değişiklik yapmamış olması epey bir eleştiri olmasına sebebiyet verdi.

 

Apple’ın aldığı bu tepkileri değişik renk alternatifleri arz ederek bitirmeyi düşünmekte. Tasarım hakkında ise gerçekte bir sonraki model şeklinde akılla getirilen iPhone 8 modelini beklediği de ifade ediliyor. iPhone 8 modeli ise, 10.yıl adına yayınlanacak özel versiyon şeklinde değerlendirilirken ne gibi değişiklikler ve ne gibi tasarım yenilikleri gerçekleşecek şuan belli olmamakla beraber Apple’ın bu hususa yeni çözümler adına araştırmalarda bulunduğu bir kesin. Çünkü Apple’ın son yaptığı patent müracaatı, şimdiden yeni tasarım adına çalışmalara koyulduğunu da ispatlıyor.

 

Apple’ın patent hakkında son öğrenilen yeni özelliği ise ortam patentidir. Aslında pek çok değişik akıllı telefon markasında beğenilen ortam ışık sensörü adına yeni bir patente sahip olan Apple şirketi, şimdiden yeni model adına ip uçları veriyor. Apple, aslında telefonlarda kamera olarak kullandığı ve ortamda bulunan ışığı ölçen sistemi, bundan böyle tüm telefon ekranında kullanacak görünüyor.

Apple’ın, bu patent üzerinde edinilen bilgiler ışığında hedefi ise, ortam ışık sensöründen de faydalanarak ışığın parlaklık düzeyini ayarlayan ve tamamı ekrandan meydana gelecek, yani bir çerçevesi bulunmayan telefon üretmek olacak.

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>