444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Yeni Galaxy Note’tan İpuçları Veren Patent

‘‘Samsung firması, geleceğin galaxy note’den ip uçları veren patente sahip oldu. Dev firmanın aldığı bu patent ile, Galaxy Note serisi ile alakalı yaptığı planlar kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. ’’
 
Dev firmanın Yeni Galaxy Note’tan ipuçları veren patentti ile gelecek yeni ürün şuan kullanıcılar tarafından merak ile bekleniyor. 
 
Herkes tarafından bilindiği gibi Samsung, piyasaya sürdüğü Galaxy Note 7 ile kabus gibi bir dönemi geçirmişti. Tabi bu dönemi çıkardığı Galaxy S8 modeli ile telafi etti. Ve şimdilerde dev firmanın yeni Galaxy Note’tan ipuçları veren patent ile gelecek yeni ürün şuan kullanıcılar tarafından merak ile bekleniyor.  Dev firmanın aldığı patent ile beraber bu sene piyasada yer alması hedeflenen Galaxy Note 8 serisinde kullanıcıları heyecanlandıracak özellikler taşıyor. Dev firma ile ilgili merak içinde piyasada yer almasını beklediğimiz yeni nesil Galaxy Note ile alakalı veriler ortaya çıktı.
 
Düşünürsek seneler öncesinde Samsung Galaxy Note Edge adlı bir ürün piyasaya sunulmuştur. Bu ürünün, bir tarafı oldukça kavisli yapıya sahip iken diğer kısmında ise herhangi bir kavis bulunmuyordu. Fakat bu ürünün her tarafı kavisli telefonlar hakkında haberci olduğu akıllara gelmişti ve böylede oldu. Samsung Galaxy S serisi Galaxy Note Edge’ye kıyasla kavisi bulunmasa da çift taraflı kavisi olan ekrana geçiş oldu. Bu ekran Note Edge’deki gibi etkin uygulanmıyordu belki, lakin görüntü deneyimi olarak oldukça başarılıydı. Yeni edinilen bilgiler ışığında ise, Samsung’un tek tarafı kavisli ekran tasarlayabileceğini belirtiyor. Teknoloji firmasının sahip olduğu patentte göre, ürünün ekranın bir tarafı kavis bulunuyor. Üst ve alt kısım çerçevelerin dar olduğu tasarımın arka tarafında ise göze çarpan özel bir tasarım yer almıyor.
 
Tabiki de Samsung’un bu patente sahip olması ile beraber bu tasarımı uygulayacağı anlamı taşımıyor. Lakin yine de dev firmanın bu tasarımın üzerinde duruyor olması ileriki zamanlar bir sürprizle karşı karşıya gelebileceğimizi gösteriyor.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>