444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple, Akıllı Saati Watch’a Yeni Patent

 Apple’ın, akıllı saati  Watch’a yeni bir patent aldığı ortaya çıktı. Apple’ın sahip olduğu bu patentine göre yeni döneme adım attığımızın kanıtı. 
 
Apple, akıllı saati Watch patenti ile, giyilebilir teknolojide dev üretici firmalardan bir tanesi olma özelliğini sürdürüyor. Lakin Apple Watch ile pek çok kez eleştirileri odağında yer aldı. Apple Watch hem görselliği hemde fonksiyonel anlamda belki de kullanıcılar nezdinde başarılı olamadı. Fakat Apple, bu patenti ile eleştirilerin seyrini değiştirebilecek gibi.
 
Apple Watch, bu patent ile değişik bir yapıya nail olacak. Patente göre, karesel görünüm yerini daha revaçta olan dairesel bir görünüme bırakacak. Bu patentin önemli özelliğinden birisi klasik saat gibi durması. Bu akıllı saatte, patent göre büyük ve oval bir görüntünün olacağı gibi. Küçük bir modül ile bir işlemcisi olacak Apple Watch bunun yanı sıra Bluetooth yada Wi-Fi vasıtası ile bağlantı kurabilecek bir modül de bulunacak.
 
Apple Watch Series 3 ile ilişkin önceden pek çok haber çıkmıştı. Apple sağlık bakımından da yeni girişimlerde bulunmuş kan şekeri ölçüm adına çalışmalar yürütmüştü. Apple bu yeni ürününü önümüzdeki sene için tasarlamayı düşünüyor.
 

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>