444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Çocuklar ile Beraber Uzayan Elbise Geliştirildi

Çocuklar ile beraber uzayan elbise geliştirildi. Çocuklar ile beraber kendiliğinden boyu uzayan giysiler üretildi. Üretilen bu giysiler, bundan böyle kıyafetlerim küçük derdine son verecek.
 
Çocuklar büyürken en çok karşılaşılan problemlerden biri de elbiselerinin farklı zamanlarda ve yaşlarda yenilerinin alınması zorunda kalınmasıdır.
 
Giyim sanayisi bu probleme daha bir alternatif geliştiremedi. Fakat, ada ülkesinde geleneksel olarak düzenlenen buluş etkinliğinde ipini göğüsleyen buluşlardan birisi bu sorunu ortadan kaldıracağına benziyor. Yani kısaca, çocukların zaman ilerledikçe yeni elbiseler alma problemine alternatif olacak.
Maddi anlamda zorlukların çekilmesinde sebebiyet veren bu durum, yeni geliştirilen buluş ile birlikte artık aileler adına bir problem olmaktan çıkacak gibi.
Çocuklar 24 haftalıktan 3. yaşına girinceye bu buluş ile, aynı kıyafetleri kullanabileceğini gösterdi.
 
Gelişmekte olan bebeklere ve çocuklara uyum göstermek adına uzayan, dayanıklı katlanmış kumaştan üretilen çocuk giyimi ürünleri, tıpkı Origami mantıgından yola çıkılarak tasarlandı.
 
Elbise sektörü uzun periyotlu ömrü olmadığına vurgu yaparak, ailelerin ekonomik durumlarının da son derece önem arz ettiğini belirtti. Buluşun yakın zamanda piyasada yer alması hedefleniyor.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>