444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

BlackBerry Patentlerini Lisanlama Yoluna Gidiyor

BlackBerry patentlerini lisanlama yoluna gidiyor. Teknoloji devleri arasında olan dev firma, Timex firmasına patentlerini lisanslıyor.
 
BlackBerry patentlerini lisanlama yoluna gittiği Timex şirketinin geçmişte oldukça sağlam saatler çıkarmış olması, iki şirket arasında ortaklık oluşturmaya meal veriyor. Dev firma yaptığı patent anlaşması sonucunda, elinde bulundurduğu binlerce patentini Timex'in kullanımına bırakıyor. Elbette bu işlem için ufak bir ücret talep ediyor..
 
Yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanan BlackBerry, cihaz özelliklerinin gündeme sızan 4.000 mAh'lik pili ve suya karşı dayanıklılığını gizlemek istercesine yeni bir anlaşma yaparak adından söz ettirdi. ABD'de merkezli ürettiği saatleri ile ün yapan Timex, BlackBerry ile bir patent anlaşması imzalayarak firmaya ödemeler yapacağını duyurdu. İki firma arasında yapılan anlaşma kapsamında kablosuz iletişimden siber güvenliğe kadar oldukça önemli teknolojiler yer alıyor...
 
İki firma beraber akıllı saat üretir mi bilinmez fakat, patentlerin önemine bakacak olursak değil saat uzaya mekik bile üretirlerse şaşırmayız. BlackBerry şirketinden gelen açıklamaya göre, elimizde bulundurduğumuz patentlerin, ne kadar güçlü olduğumuzu ispatlıyor. Yaptığımız bu anlaşma ile beraber mobil iletişim patentini lisanslamak adına gereken gücü erişeceğiz, ifadelerini kullandılar.
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>