444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Kış Aylarına Alternatif Isı Ayarlı Ceket Üretildi

Kış Aylarına Alternatif Isı Ayarlı Ceket Üretildi

Kış Aylarına Alternatif Isı Ayarlı Ceket Üretildi. İzmirli girişimci tarafından, ısı ayarlı ceket geliştirildi. 

Kış aylarına alternatif ısı ayarlı ceket, batarya ve ısı özellikli pedleri yardımı ile çok kısa bir sürede arzu edilen sıcaklığa ulaşabiliyor.
 
Yaşamını İzmir'de sürdüren genç girişimci mucit, özel sebeplerden dolayı üniversite tahsilini yarıda bırakarak yurt dışına çıktı. Genç mucidin çok üşüyen biri olması, onu, ısıtmalı mont geliştirmesine vesile oldu. Geliştirmesinin yanı sıra ürünlerinin patentini de sahip olan girişimci mucit, montun dışında yelek ve ceket gibi giysilerde üretti. Şimdi ise 11 ulustan bayilik teklifi gelen ürünler, giyen kişinin talebine uygun olarak 40 derecen 55 dereceye kadar  ısıtabiliyor. Montun cep bölümünde bulunan kabloya bir batarya ilave ediliyor. Bu bataryalarda montta yar alan ısıtma petlerini aktif hale getiriyor. Monttaki butona basarak 10 dakikalık kısa bir zamanda arzu edilen ısıya geliyor.

Sıcaklık 55 Dereceye Ulaşabiliyor

Buluş ürünü bu ceket gibi ürettiği çeşitli giysiler hakkında bilgi veren genç buluşçu, çok üşüyen bir kişi olduğunu belirtti. Bu düşünceme yaşam verebilmem için uzun zamandır düşünüyordum. Yaklaşık 7 ay gibi bir süre çalışma yaparak yeni bir ürün elde ettim. Giysimizde 6 tane ısıtma pedi var. İki tanesi göğüs kısmında, iki tanesi böbrek kısmında, son ikisi de sırt alanında. Buluş ürünüm 55 derecelik ısıya kadar ısınabiliyor. Ürünümüzde 230 gramlık bir bataryamız bulunmakta. Cep bölgesinden çıkan kabloyu bataryaya takarak cebe iliştiriyoruz. Ve üründe yer alan butona basıyoruz. Bu buton düşük, orta ve yüksek seviye şeklinde 3 basamaktan ısı veriyor. Butonda beyaz ışıkta 40 derece, mavi ışıkta 45 derece ve kırmızıda ise 55 dereceye ulaşan bir giysimiz oluyor. Bu yer alan butonlar, müşterinin arzu etmesine uygun olarak montun ya iç kısmına ya da dış kısımda yer alabiliyor. Ürünümü giyen herkes kutuplara kadar bile gider. Çünkü ürünlerimiz 10 dakikalık bir sürede 55 derecelik ısıya erişebiliyor. 4 saat gibi uzun bir süre en yüksek derecede ısıyı muhafaza edebiliyor. Batarya bitince yeniden şarja etmek gerekmekte, ifadelerini kullandı.

Sanal Ortamda Satışa Sunacağız

Ürünlerin tümü düşük ısıda yıkanabildiğini, kuru temizlemede şeklinde de temizlenebildiğini belirten girişimci buluş sahibi, elektrikli battaniyelerde kablolar var lakin bizim ürünlerimizde fiber karbon, iplik liflerden mevcut. Bu ürünümüzü sanal ortamında satışa sunacağız. Soğuk alanlarda sık kullanılacağını düşünüyorum.
Askerlerimiz adına Isıtmalı Kamuflaj
 
Girişimci buluş sahibi üretimini yaptığı Kış aylarında ısı ayarı yapılabilen bu cekedi, geniş bir alana yaymaya çalışacaklarını, ve özellikle askerler adına kamuflaj şeklinde ceket üreteceğini belirtti. Günün önemli bir saatini dışarı geçiren esnaflarımız, soğuk alanlarda hayatını sürdürenler için de uygun bir ürün. Dünyanın farklı alanlarında bizimkinden farklı şekilde bu tür giysiler yer almakta ama ürettiğim bu kot ceket ise dünyada ilk olma özelliğini taşıyor. Hedefim markalaşıp inovasyon inşa etmek.
 

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>