444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Samsung Patent Almaya Devam Ediyor

Samsung patent almaya devam ediyor. Dev firmanın yeni aldığı bu patenti, çeşitli yorumlar gelen teknolojisinin yeni sürümüne işaret ediyor.
 
Samsung patent almaya devam ederken bu son patenti, 360 derecelik kamerası ile Gear 360'ın yeni bir versiyonu kapsamında çalıştığını gösteriyor. Gear 360 (2018) ismini verdiği teknolojisinin 2018 yılından piyasada yer alacağı tahmin ediliyor.
 
Gear 360 (2018) konusunda,  şuan pek bir ayrıntı yok. Fakat, belgelerin arasında yer alan görsellerin, teknolojinin Gear 360 (2017) ile benzer bir tasarımda olacağını gösteriyor. lakin ayakları, ele daha iyi oturması adına boyutunun küçültülmüş görünmesinin yanı sıra genel anlamda tasarımı da basitleştirilmiş.
 
Gear 360 (2018)'in önceki sürümüne kıyasla video'yu da daha yüksek çözünürlükte kayıt edebileceği tahmin edilmekte, sebebi ise Gear 360 mükemmel bir teknoloji olsa bile, 360-derece içeriği 4K UHD çözünürlükte çekim yapmadıkça, büyük film şirketlerinin bu teknolojiden faydalanacağı görünmüyor.
 
Patent müracaatı yeni ortaya çıksa da, bu müracaat Gear 360 (2017)'nin öncesine ait. Lakin bu durumun bu teknolojiyi anlamsız kıldığı anlamına gelmez, çünkü Samsung ileriki zamanlarda kullanıma sunacağı teknolojilerin patentini çok öncelerden sahip olması ile ün yaptı.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>