444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Huawei Honor 10 Türkiye'de Satışta

İlerleyen yıllarda başlı başına vbir sektör haline gelecek olan yapay zeka akıllı telefon dünyasında da hız kesmeden yerini alıyor. Patentini alıp almadığı merak konusu olan yapay zeka destekli kamerası özelliğine sahip Huawei Honor 10 akıllı telefon Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı.

Honor’un üretimi 5 yıl önce Çin’de başladı farklı ülkelerde e-ticaret sitesi üzerinden satışa sunulması başlamasının ardından Türkiye’de de e-ticaret sitesi kapsamında satışları başladı. Telefonun en dikkat çeken özelliği ise yapay zeka fonksiyonlarına, yüksek piksel kamera ve gelişmiş işlemciye sahip olmasıyla Türk tüketicisinin Honor markasını seveceği tahmin ediliyor. 
 
Müşteteri ihtiyaçları; dizaynı ve rengi farklı olan, yapay zeka, yüz okuma teknolojileri olan, büyük ekranlı cep telefonlarını daha çok tercih edile isteklere göre tasarlanmış bir üründür. Özellikle Honor 10’u öne çıkaran en başta özelliği 24 MP + 16 MP çift mercekli yapay zekaya sahip nano ölçekli optik kamerayla yüz tanıma özelliğine sahip. Ayrıca ıslak elle dahi çalışan ultrasonik parmak izi okuyucu da yer almasıdır. 6 GB RAM ve 64 GB ya da 128 GB dahili depolamaya sahip cihaz bu yönüyle de kullanıcıları cezbediyor.
 
İlerki teknolojilerde özellikle akıllı telefonlarda yapay zekanın daha çok yer alacağı ve bu konuda daha çok patent alacağı öngörülüyor.
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>