444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Patent Online

‘‘ Patent, bir buluş yahut icat adına buluşu gerçekleştiren kişiye devlet organınca temin edilen bir sınai mülkiyet hakkına verilen isimdir. Yani bir ürüne sahip olma hakkı belgesidir. Patent online yapma ise; bir buluş yahut icat gerçekleştiren şahsın ürününüze patent temin edebilmesi adına patent başvuru işlemlerini online üzerinden yapılması işlemine verilen isimdir.

Patent belgesi, buluş veya icatta bulunan kişileri koruma altına alan bir vasıta görevindedir. Buluş veya icatlara patent temin etmek, bir çok işletmenin uyguladığı işleri garanti altına almaya ve bu uygulamalarında sürekli şekilde maddi kazanç sağlaması anlamını teşkil etmektedir. Buluş veya icatlara patent temin edildiği zaman şahıslar icat ettikleri ürün veya cihazların fikirleri diğer bir kişiler ile maddi kazanç elde ederek paylaşımda bulunabilirler. Tabii ki de bu işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için ilk önce elde ettikleri ürünlerine patent temin etmeleri gerekmektedir. Bu patent sayesinde ürün üzerinde tüm tek elden yürütme hak elde etme imkanına sahip olacaklardır. Bu patent temin etme işlemini sadece kuruluşlarını kapıları aşındırarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu hizmetler akabinde sizlere kolaylıklar sunmak amacı ile evinizden müracaat işlemini gerçekleştirebileceğiniz online üzerinden yapabileceğiniz patent başvuru uygulamasına geçmiş bulunmaktayız. Bir patent şirketi Sistem Patent şirketi olarak sizlerin müracaat talepleriniz adına sunduğumuz bu online hizmetimiz ile patent işlemlerinizi web üzerinden evinizden de yürütebilirsiniz.

Bu sizlere sunduğumuz online uygulamamızda kullanıcılar, şirketimizin web sayfamızda yer alan Patent Online müracaat ekranında gerçekleştireceği kayıt işlemi sırasında şirketimize sunmuş olduğu firma bilgileri, üyelik ve diğer kişisel bilgilerinin doğru olup olmadığının onayı işlemini gerçekleştirir. Kullanıcılar bu işlemi tamamlamasından sonra, Sistem Patent şirketi olarak online müracaat ekranında kaydınızı gerçekleştirerek girdiğiniz bilgileri kullanılarak siz değerli kullanıcılar ile irtibata geçmemize onay vermiş olursunuz. Kaydı gerçekleşen kullanıcını web üzerinden yanlış veya hatalı veri ve bilgiler girmesi nedeni ile kendisi ile iletişim sağlayamamamız durumunda ve bulunduğu talebi doğrultusu ile alakalı olarak yardımda bulunamamamızdan ötürü patent şirketimiz sorumlu değildir.

Patent Marka Online İşlemler

Değerli kuruluşlarımız ve bireylerimiz bir patent şirketi olan Sistem Patent şirketimize, patent ve online marka müracaatı ve tasarımı adına bulunacağınız taleplerinizi online olarak gerçekleştirebileceğiniz yanı sıra aralık ayının 2012 senesinde uygulamaya koyduğumuz alt kısımda yer alan işlemleri de artık online şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Çevrim içi evrak sistemi üzerinden online olarak yapılan uygulanabilen işlemler akabinde değerli vaktinizden tasarruf elde etme şansınıza sahipsiniz. 

Şirketimiz, vekil şirket olarak online işlemlerinizi e-imzanız ile hak sahibi olan kişi adına bizzat kendimiz uygulayabilmekteyiz.

Müracaat İşlemleriniz

  1. Patent Müracaatı
  2. Marka Müraacatı
  3. Tasarım Müracaatı

Müracaat işleminin tamamlanmasından sonraki işlemler:

  1. Marka Tescil işlemi adına müracaat ön yazısı
  2. Eşya listesi bulunan eksikliklerin tamamlanması
  3. Marka tescil belge harç ücretinin tahsis edilmesi
  4. Tescil belgesinin nüshasının (suret) talebi

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>