444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Canlı Destek

‘‘ Marka , bir hizmet veya ürünü, diğer şahıs yahut işletmelerin ürün yada hizmetinden farklı kılan tüm işaretlere denir. Marka tescili , bir ürünü yada hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi ve yasal bir kimliktir. Marka Tescil Canlı Destek ise; Markalara ait tescil başvuru işleminin online üzerinden gerçekleştirilmesi işlemine denir. ’’

Marka tescil canlı destek kavramının bilinen diğer ismi ile online marka tescil işlemi hizmetimiz ile marka yaratan siz değerli kuruluşlarımıza ve marka sahiplerimize ayrıcalık sunuyoruz. Sistem Patent şirketimiz olarak hizmetinize sunduğumuzun Canlı Destek ile Marka Tescil işlemi ile müracaat işlemlerinizi şirketimizin web sitesinde yer alan online destek aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu canlı destek hizmetimiz ile web üzerinden mutlak bir suret ile markanızı tam ve noksan olmadan araştırma yaptırarak resmi evraklarınızı ve kimlik bilgilerinizi web sitemizin online destek kısmına girerek tarafımıza ileterek başvurunuz için bir giriş yapabilirsiniz. Bu sizlere sunduğumuz hizmetimizi yıl içinde istediğiniz zaman bir fiil kullanabilirsiniz.

Marka Tescil Online Hizmetimiz

Marka , patent , tasarım müracaatlar işlemlerinizi Sistem Patent şirketimiz ayrıcalığı ile elden takip işlemi veya online (canlı destek, online veya web üzerinden) gerçekleştirebilirsiniz. 

Bilişim ve teknoloji sektörünün hızlı geliştiği günümüzde online işlemler daha hızlı bir şekilde, daha doğru olmak ile  beraber ve şirketimiz tarafından teşvik etmekteyiz.

 

Online olarak müracaat işlemlerinizi, vekil siciline kayıtlı vekil firma olarak Sistem Patent şirketimiz online destek hizmetimiz aracılığı ile tatil ve mesai kavramı bulunmadan gerçekleştirebilirsiniz.


Şirketimizin sizlere sunduğu bu hizmetimiz ile siz değerli kuruluşlarımız ve marka yaratıcılarımız, işlemde bulunmaya yetkilendirilmiş olarak ilgili veri tabanına uyumlu programlarımız ve bize vermiş olduğu yetkisi çerçevesinde online müracaat işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Online Müracaatın Avantajlar

Online müracaat işlemi , vekillik yetkisi bulunmayan firma, kişiler tarafından gerçekleşemez. Online müracaat işlemi bizzat kendiniz veya veri tabanında bilinen, e-imzası bulunan yetkilendirilmiş vekil firma Sistem Patent olarak sizlerin adına  gerçekleşmekteyiz. 

Müracaat işlemleri en hızlı biçimde gerçekleşmektedir. (Sistem Patent şirketimiz bu hizmetimiz ile en fazla 60 dakikada müracaat işleminizi gerçekleştirmekteyiz.

 

Marka koruma altına alma müracaatı itibari ile geçerli duruma geldiğinden, online marka müracaatı ile marka anında yasal olarak korumaya alınmaktadır.

Online müracaatlarda marka müracaat numarası, sahip no, ilgili sınıfı, müracaat tarihi ve saati hemen belirmektedir. 

Elden takip işlemi ile gerçekleşen müracaatlarda belgelerin yitirilmesi, belgelerin karışması yada alınmaması v.b gibi olumsuz durumlar Online müracaat şeklinde yaşanma ihtimali bulunmamaktadır.

Online müracaatlar daha hızlı olacak biçimde işleme konulduğundan tescil aşaması kısa sürmektedir. Sizin adınıza ilgili merciler ile gerçekleştireceğimiz yazışmalar online gerçekleştiğinden dokümanlar daha süratli şekilde alınmaktadır.


Marka logosu sanal ortamda iletildiğinden tescil belgesi oluşturulana değin geçen 1 senelik aşamada renk, yazı, kalite kayıp yaşamadan koruma altına tutulmaktadır.


Online müracaatlar, senenin her günü ve hatta her saati işleme konulmaktadır, bu hizmetimizde tatil ve mesai kısıtlaması bulunmamaktadır.

 

Marka, Marka Alma, Marka Tescili , Marka Sorgulama , Marka Takibi, Marka Araştırma , Marka Müracaatı , Marka Tecili Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtiraz, Marka Yenileme, Marka Devri, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek gibi marka işlemleriniz için Sistem Patent şirketimiz ile lütfen iletişime geçiniz...

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>