444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Danışmanlık

‘‘Bir ürünü yahut hizmeti, bir diğer işletmelerin ürün ya da hizmetlerinden farklı kılan tüm işaretlere Marka denir. Marka tescili, bir ürünü yahut hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi ve yasal bir kimliktir. Marka tescil danışmanlık ise; Yarattığınız bir markayı koruma altına almak amacı ile tescil ettirilmesi açısından müracaat işlemleri konusunda yapılması gereken süreçler adına bilgi temin edilmesi anlamına gelmektedir. ’’

Kurum haline alma çalışmalarını bir strateji kapsamında işleme koyarak, işletmenizin zaman ve maddi anlamda yaşaması muhtemel kaybını engelleyerek ileriye taşımaktayız. İlk aşamada; arzu ettiğiniz ve beklentilerinizin ilk önce ve önem teşkil eden bir konu olduğu bilinci ile yılların verdiği bilgi ve tecrübelerimizi sizler ile paylaşmaktayız. Daha sonra akılcı ve verim teşkil eden tasarımlar elde edip icraatta bulunmaktayız. Bu durumu hızlı ve doğru metotlar ile yarattığınız markanızı hedeflediğiniz yere ulaştırmaktayız.

Hızla bir şekilde değişme yaşanan pazar şartlarında ve rekabet ortamında önde soluk almadan ilerleyebilmek söz konusu markanıza gerçekleştirdiğiniz yatırımdan da geçmektedir.  Fakat markalar akıllı dönüşler ile, itinalı bir şekilde yönetilmezler ise yok olmaları kaçınılmazdır ya da ayakta kalsalar bile yine aynı nedenlerden dolayı gerçekleşen yatırımın karşılığında bir şey elde edemezsiniz. Bugün herhangi bir Marka ’ya gerçekleştirebileceğiniz en önem teşkil eden ve olmazsa olmaz olgu bilgidir. Bu ilgili bilgiler hakkında bilgi sahibi olmanız ve bu bilgiler sayesinde başarı sağlayacak markalar oluşturabilmeniz açısından Sistem Patent marka tescil ve Marka tescil danışmanlık şirketi olarak sizlere danışmanlık hizmetler vermekteyiz.

Marka tescil işlemleri o kadar meşakkatli, yorucu ve en ince ayrıntısına kadar titiz hazırlanması gereken bir husus olması ile beraber yapılacak en ufak bir hata veya gözden kaçıracağınız en ufak bir eksiklikte dahi çok sıkıntılı ve sancılı dönemler yaşanmaktadır. Bu dönemlerde Markanız tescile uygun mu? Markanız daha önceden alındığı alınmadı? Hangi sınıfta tescil işlemi gerçekleşecek? karşınıza çıkacak birkaç sorudur.

Marka tescil işlemi hakikaten çok çetin ve meşakkatli geçen bir dönemdir. Tescil işleminde dosyada yapılacak en ufak bir hata veya eksik dosya tescil işleminiz olumsuz şekilde sonuçlanır ya da dosyanız kapatılabilir. Bu sonuçlar akabinde hem maddi anlamda hem de vakit olarak kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu kayıpları yaşamamanız adına sizlere Sistem Patent şirketi olarak marka tescil işlemleri adına tescil danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bizden alacağınız hizmetler doğrultusunda ya da bizi marka tescil vekili şeklinde atamanız akabinde sizlerin adına bu işlemleri gerçekleştirmekte ve bu işlemlerimiz doğrultusunda her zaman avantaj ve fırsatlar elde etmeniz açısından siz değerli marka oluşturucularımıza verim alacağınız hizmetler sunmaktayız.

Şirketimizden alacağınız danışmanlık hizmetlerimiz ile veya gerçekleştirmeyi hedeflediğiniz marka işlemleriniz için şirketimizi vekil firma olarak atamanız akabinde tüm bu süreçleri sizlerin adına ve sizlere herhangi konuda hiçbir şekilde rahatsız etmeden tarafımızdan yürütülmekte ve tüm takip işlemini gerçekleştirmekteyiz.

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Müracaatı, Marka Tecili Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtiraz, Marka Yenileme, Marka Devri, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek gibi marka işlemleriniz için Sistem Patent şirketimiz ile lütfen iletişime geçiniz...

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>