444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Dosya Takibi

‘‘Bir hizmet veya ürünü, diğer şahıs yahut işletmelerin ürün yada hizmetinden farklı kılan tüm işaretlere Marka denir. Marka tescili: bir ürünü ya da hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi ve yasal bir kimliktir. Marka tescil dosya takibi: Tescil işlemi gerçekleşmiş veya tescil işlemi amacı ile daha önce müracaatını gerçekleştirmiş markaları koruma altına alma, her ay yayını yapılan marka bültenlerinin takip işlemi gerçekleştirerek marka ile tıpa tıp aynısı veya benzer markaları tespitini edilmesi amacı ile yapılan takip işlemidir.’’

Marka tescil dosya takibi, teknik ve uzmanlık hatta ve hatta profesyonel kişiler yapması gereken önem teşkil eden bir işlemdir. Bu işlemler doğrultusunda pek çok yazışma gerçekleşmekte ve her yazışma şekil ve zaman koşulları yer almaktadır. Pek çok insan marka müracaatı işlemi gerçekleştirdiğinde, marka tescil süreçlerine ait işlemlerin tümün sona erdiğini düşünüyor. Fakat, marka müracaatı gerçekleştirme, marka tescili sürecinde yer alan işlemlerden yalnızca birisidir. Tescil işleminin sağlıklı ve olumlu bir şekilde neticeye bağlanması açısından, yapılması gereken dosya takibi işleminin marka tescil belgesine sahip olununcaya değin önem teşkil edecek bir şekilde takip işleminin gerçekleşmesi gerekmektedir. Diğer türlü bir hak yitirilmesine meydana gelmesi kaçınılmaz bir son olur. Bu sebepler ile, güvenmediğiniz ve marka vekili olmayan şahıs veya firmalar ile bu aşamada çalışmamanızı tavsiye etmekteyiz.

Marka tescil müracaatı gerçekleştirdiğiniz lakin online marka dosya takibi gerçekleştiremiyorsunuz. Dosyalarınızın takip işlemini gerçekleştirmeniz gerektiği halde kuruma giderek bilgi temin edecek vakit bulamıyor olabilirsiniz. Marka başvurmanız yaptınız lakin birtakım nedenlerden akabinde markanızın dosyalarını takip işlemini gerçekleştirmiyor veya bu durumlara hakkında bilgi sahibi olamıyor iseniz sizlerin adını tüm işlemleri Sistem Patent şirketimiz tarafından gerçekleştirerek sizlere hizmet vermekteyiz.

Marka sahiplerinin bu takip işlemlerini her ay düzenli şekilde gerçekleştirmeleri zor bir işlemdir. Tıpa tıp aynısı veya ayırt edilmesi çok güç seviyede benzer markaların tespit işlemini gerçekleştirmek ve bu konuda itiraz işleminde bulunmak profesyonellik gerektiren bir sorumluluktur. Sistem Patent şirketi olarak bu sebep ile marka sahiplerimizin sahip olduğu haklarının sürdürebilmeleri amacı ile yalnızca tescil işlemi ve itiraz etme faaliyetleri ile sınırlı kalmayarak sürekli olarak sizler adına benzer marka takip işlemlerini yürütmekte ve siz marka sahiplerin bu zor zamanlara yaşamasına neden olabilecek benzer markaları tespit işlemini gerçekleştirerek uyarılarda bulunmaktayız. Ve bu işlemlerimiz için sizlerden herhangi bir aylık yahut senelik adı altında gibi bir ücret isteminde bulunmamaktayız.

Sistem Patent olarak, marka hazırlama sürecinde, markanın koruma altın alınması değin ilerleyen tüm kademe ve aşamaları, sizler adına en basite çekmek ve yaşama ihtimalinde bulunacağını tüm bu problem ve problemlere karşı yardımcı olmaktayız. Konusunda uzman vekil danışmanlarımızdan oluşturduğumuz dev ve alanında lider ekibimiz ile markanızın en mükemmel şekilde savunmasını yaparak tescil işlemini olumlu gerçekleştirmek, bu durumlar akabinde istemde bulunur iseniz diğer aşamalarda da markanızı korumaktayız. 

 

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>