444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Firmaları İstanbul

‘‘Marka, bir hizmet yada bir ürünü, diğer kuruluşların veya diğer şahısların elindeki ürünlerinden farklı bir yapıya ulaştıran işaretlerin tümüne denir. Marka tescil, bir ürün veya bir hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılınmasını sağlayan ve devlet mercileri tarafından onaylanması sonucunda koruma altına alınmasına denir. Resmi bir kimlik olması ile birlikte yasal bir boyuta sahiptir. Marka tescil firmaları İstanbul; Markanın tescil işleminin gerçekleştirilmesi amacı ile İstanbul ilinde marka tescil işlemlerini yürüterek hizmet veren vekil firmalardır. Sistem Patent şirketi olarak İstanbul ilinde en iyi hizmeti vererek siz değerli marka sahiplerimizin marka haklarını en iyi şekilde korumaktayız. ’’

Marka tescil firmaları İstanbul ilinde hizmet sunan Sistem Patent şirketimiz 1999’dan bugünlere değin profesyonel anlamda markaların tescil işleminde bulunmaktadır. Şirketimiz ‘‘1999 yılından beri Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

Tescil edilmesi adına markaları, büyük bir titizlikle marka sorgulamasında bulunmaktayız. Ve işlemimiz karşılığında hiçbir ücret talep etmemekteyiz. Sizlere marka konusunda sunduğumuz hizmetlerimizi basamak basamak açıklayalım…

1. Marka Sorgulama Süreci

Markanın tescil edilmesi açısından, daha önceden tescil konusu olup olmadığının araştırması işlemidir. Markanıza yönelik tescili için gerçekleşecek başvuru işlemine enstitü nezdinden ret cevabı gelebilir. Bu sonuç karşısında gerek ekonomik gerekse maneviyat bakımından kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu kayıpları yaşamamak ve markanızın aynısının veya bir benzerinin daha önceden tescil işleminde bulunup bulunulmadığını bir uygulama ile öğrenmekteyiz. Bu uygulama ise marka tescil araştırması uygulamasıdır.

2. Müracaat

Marka sahipleri, markasına yönelik tescil müracaatını şirketimize iletilmesi ile yapılabilir. Tabi bu işlem için birtakım evraklar gerekir.

Müracaat işleminde bulunurken;

  1. Markanın ait olduğu kişi ve kişinin adres bilgileri
  2. Markaya ait bir nüsha
  3. Özel bir vekaletname gerekmektedir.

Başvuru gerçekleştirdiğiniz saatten itibaren markanız hukuki açıdan korunmaya alınacaktır. Fakat tescil işlemleri 1 yıl sürmekte ve sonuca bağlanmaktadır. Bu zamanda, ilk 5 ayda markanın şekli incelemesi ve tescil işlemi prensip analizinde bulunulacaktır. Tescil sürecinde markaya, kabul edilmesinin yanında ret cevabı da uygulanabilir.

3. Markanın Yayını Ve İtiraza Açılması

Marka müracaatına onay verilmesinin ardından enstitü markayı resmi marka bülteninde, diğer marka sahiplerinden gelebilecek itirazları için 3 aylık bir süre ile yayınlar.

4. Markanın Tescili Hükmü

Markaya, diğer marka sahipleri nezdinde itiraz süresinde itirazda bunulmaması ile enstitü, markanın tescil edilmesi hükmüne karar verir. Bu kararı Enstitü Sistem Patent şirketimize bildirir.

5.Tescil Harcının Yatırılarak Belgenin Temin Edilmesi

Enstitü, tescil hükmüne karar kılması ile beraber, marka sahibi tescil belgesi harcını Sistem Patent şirketimizin hesabına yatırır. Ortalama olarak 2 ay sonra markaya ait tescil belgesi şirketimiz tarafından marka sahibine iletilir.

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Tescili Online, Online Marka Müracaatı, Marka Tecili Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtirazı, Marka Yenileme, Marka Devri, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek, Marka Tescil Yenileme, Marka Vekilliği, Marka Avukatlığı, Marka Uzmanlığı, Marka Ücretleri gibi tüm marka işlemleriniz için Sistem Patent şirketimiz ile lütfen iletişime geçiniz...

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>