444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

İzmir Patent Danışmanlık

‘‘Patent, Söz konusu bir buluşa veya icat adına buluş eserini tasarlayan kişiye devlet mercileri tarafından eseri üzerinde tek elden yürütme hak temin eden bir sınai mülkiyet hakkına verilen isimdir. Kısacası, bir ürüne sahip olma hakkı belge yani ürünün tapusudur.  Elde edilen her çeşit icat veya buluşa hak sahipliğini ifade etmektedir. İzmir patent danışmanlık, Bu haklar sahip olabilmeniz amacı ile tüm aşamaları buluş sahibi adına yürütmesi adına İzmir’in tüm yöresinde hizmet sunan kuruluşlardır. İzmir patent şirketinden biri olarak Sistem Patent, patent ve marka şirketimiz 1999 yılından günümüze bu konuda siz değerli buluş sahiplerimize haklarınızın koruması adına hizmet vermekteyiz. ’’

 

İzmir patent danışmanlık firmalarından Sistem Patent şirketimiz 1999 yılında İzmir de kurulmamız ile birlikte günümüze değin 1000’lerce işletmeye danışmanlık hizmetinde bulunmamızın yanı sıra en çok seçilme oranı ile alanında bir numara olarak, tasarımda bulunduğunuz ürünleriniz üzerinde tek elden yürütme, kullanım ve üretimde bulunma haklarına sahip olabilmeniz için tüm işlemleri profesyonel ekibimiz ile birlikte sizlerin adına yürütmekteyiz. Şu anda şirket olarak Türkiye Almanya Rusya operasyonlarımız bulunmaktadır. Şirketimizde yer alan uzmanlarımız ile  danışmanlık hizmetimizi sürdürmekteyiz.

 

Sistem Patent ‘‘ 1999’dan günümüze Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

 

Patent sahibi olmak aynen markanın tescil işleminde bulmak gibi belirli süreçleri takip etmeniz gereken aşamalardan meydana gelmektedir. İzmir patent danışmanlık Sistem Patent olarak bu süreçlerde sizlere danışmanlık yapmaktayız. Gelin bu süreçler birlikte izleyelim.

Her  iki aşamanın da;  Uzman vekil firma danışmanlığı ve gözetiminde yapılması gerektiğini gibi patent alma aşaması hakkında bilgiye sahip olmanız yararınıza olacaktır.

Patent alma aşamasına girmeden evvel; patenti alabileceğiniz durumlara bir değinelim.

Bir ürüne patent alınabilmesi adına alt kısımdaki koşulları karşılamalısınız.

  1. Yenilik:  Müracaat tarihinden evvel buluşunuz ile alakalı olarak dünya genelinde hiçbir bölgesinde herhangi bir bilgi olmamalıdır.
  2. Buluş:  Buluşun alakası bulunduğu sektörde yer alan teknik uzman yetkili nezdinde var olan durumdan basit şekilde çıkartılabilen bir ürün olmadığının onaylanması gerekir.
  3. Uygulanabilirlik : Söz konusu buluş, sanayiye uygulanabilir ve ve üretiminde bulunulabilir olmalıdır.

Bu şartları tedarik etmeniz haşinde tescil işlemlerine koyulabiliriz.

Sizlere Patent ve Marka Konusunda Sunduğumuz Danışmanlık Hizmetlerimiz;

  1. Patent Sorgulama (Araştırma)
  2. Patent Tarifnamesi hazırlama
  3. Patent İhlalleri
  4. Patent Takip
  5. Patent Müracaatında bulunma
  6. Patent İtiraz
  7. Patent Devri
  8. Patent Lisans
  9. Patent Hakkı
  10. Patent Uzmanlığı
  11. Patent Vekilliği
  12. Patent Yenileme
  13. Patent Sahibi Değişiklik
  14. Patent Teşvikleri
  15. Patent Yıllık Ücretler
  16. Patent İtiraz Karşı Görüş
  17. Patent Davaları
  18. Marka Takip
  19. Marka Hakkı
  20. Marka Sorgulama (Araştırma)
  21. Marka müracaatında bulunma
  22. Marka İtiraz
  23. Marka Devri
  24. Marka Sahibi Değişiklik
  25. Marka Teşvikleri
  26. Marka İhlalleri
  27. Marka Davaları
  28. Marka Vekilliği
  29. Marka Uzmanlığı

Bu hizmetlerimiz kapsamında tek hedefimiz, sınai mülkiyet hususlarının her yönüyle ülkemizde ve ülkemizin dışında sınai Mülkiyet yasası konusunda uzman bir patent ve marka danışmanlık kuruluşu olarak tecrübeli ve kaliteli kadromuz ile tüm taleplerinizi tedarik edebilecek yüksek kalitede hizmet vermekteyiz. İzmir Patent danışmanlık kuruluşlarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuzun patent uzmanlarımız, Patent konusunda ilk baştan tescil sürecine, tescil işleminin sonuca bağlanarak sahip olacağınız haklarınızın koruma altında tutulması değin tüm işlemlerinizi sizlerin adına yürütmekteyiz. Verdiğimiz danışmanlık hizmetlerimiz ile gereksinimleriniz verimli bir şekilde tedarik etme hususunda emin olmak ile beraber hedefimiz ülkemizde ve diğer ülkelerde gereksinim duyacağınız hizmetlerin tümünde yüksek verimlilik koşulları ile, en kısa sürede ve en uygun ücretler ile daima sizlere rehber olmaktayız. Tek yapmanız gereken kuruluşumuz ile iletişime geçerek müracaatta bulunmanız yeterlidir.

HABERLER /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>