444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Konya Patent

‘‘ Patent, Söz konusu bir buluşa veya fikri ürüne, buluş eserini tasarımında bulunan kişiye devlet mercileri nezdinde eser üzerinde tek elden kullanma hakkı temin eden sınai mülkiyet hakkına denir. Yani bir ürün üzerinde hakka sahip olma belge, ürünün tapusudur. Tasarlanan her çeşit icat ya da buluş üzerinde hak sahipliği olunduğunu ifade etmektedir. Konya Patent, Bu hakları elde etmeniz açısından ilgili süreçlerin hepsinin buluş sahibi adına gerçekleştirilmesi hedefi ile Konya’da hizmet veren firmalardır. Konya’da hizmet veren firmalardan Sistem Patent, patent ve marka kuruluşumuz 1999 yılından bü günlere patent ve marka tescil konularında sizlerin yanındayız. ’’

Konya Patent firmalarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuzca patent ve marka tescili konularında gereken tüm işlemlerini sizlerin adına gerçekleştirmekteyiz. 1999 yılından bu günlere profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmetimiz ile yılların verdiği deneyim sayesinde içinde bulunduğumuz sektörde aldığımız en düşük ret hükmü oranda ile işimizi ne denli benimseyerek yaptığımızı ve sizlere verdiğimiz kaliteli hizmetimizi ifade etmekteyiz. Marka ve patent tescil işlemlerini bütçenizi zorlamayacak fiyatlar ile ve en kısa zamanda tamamlayarak memnuniyetinizi garanti etmekteyiz. Kaliteli ve verim alacağınızı garanti ettiğimiz hizmetimizi Konya Patent firmalarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuz yıllardır Konya’da ve ülkemizin 7 bölgesinde 81 kentimizde patent ve marka tescil işlemlerini yapmaktayız. Patent hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

 Sistem Patent ‘‘ 1999’dan günümüze Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

 
Uzun zahmetler ve kısıtlı imkanlarınız ile bir fikri eser ya da bir ürün tasarımında bulundunuz. Tasarımızın tüm dünya alanında ilk olduğuna inanmaktasınız. Bu durum sonucunda ürününüzün doğal neticesinde kullanım ve üretiminde bulunma hakkına sahip olmayı arzuluyorsunuz. Bu husus doğrultusunda Konya Patent kuruluşlarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuza, tescil işlemi için siz değerli buluşçularımıza, patent tescili ve aynı kapsamda marka tescili içinde müracaatta bulunarak patent sahibi olunmasına yani patent tesciline ve marka tesciline bu tescil işlemlerinden sahip olacağınız haklarınızın korunması adına tüm işlemleri sizlerin adına yürütmekteyiz. 
 
Sizler adına ilk gerçekleştireceğimiz işlemlerimiz, tasarladığınız eseriniz patente konusuna girip girmediği? Çünkü her ürüne patent alınmaz. (patent temin edilmeyecek konular ise bakınız…). Ürününe patentlenir konusu çerçevesinde bulunması ile, bu seferde ürününüz ile ilgili olarak önceki zamanlarda patent alındı mı? veya patent alınması adına müracaatta bulunuldu mu? Bu sorulara yanıt alabilmeniz için sizlere hizmet vermekte veya her daim yanınızdayız. İster patent isterse marka tescil işlemlerinde patent ve marka işletmemize  müracaatta bulunmanız ile birlikte tescil işlemlerine başlayabilmemiz adına ilk yapacağımız faaliyet sorgulamadır. Patent sorgulama veya marka sorgulama. En can alıcı nokta burasıdır. Çünkü o kadar emek harcadınız. Uzun bir zamanınızı ayırdınız. Ve sonuçta patent alarak koruma altına almak isteyeceksiniz. Burada sorgulama işleminde bulunmanız ile tescil aşamasından ret hükmü ile karşılaşmanızı engellemekteyiz.

Sistem Patent Şirketimizden Patent Almanızı Ayrıcalıkları

Buluş tasarımında bulunan kişiye sunduğu tekel hakkıyla endüstrinin ve teknolojinin önünü engellerin kalkmasını sağlamaktadır.
 
Patent dosyaları teknoloji adına önem teşkil eden bilimsel kaynakların en önünde yer almaktadır. Üniversitelerde gerçekleşen ve patent yardımı ile koruma altına alınmayan bilimsel çalışmalar üniversitenin tozlu arşiv sıralarında araştırmacıların kendilerini keşfetmesini beklerken, binlerde patent dosyası zamanımızda teknik bir kaynak şeklinde internette araştırmada bulunanların basit şekilde erişebileceği bilimsel kaynak durumunu almıştır. 
 
Alınan patentler kuruluşlar adına fuar işlevinde bulunmaktadır.

Patentler teknolojik bir bilgi sağlayıcı mekanizmasıdır.

Patentler bir ürünün ayrıntılarının tümünü açık bir şekilde sunar: açıklamalar, çizimler, grafikler, kimyasal yapılar, genetik zincirler… Bu sebep ile bilimin ve endüstrinin ilerleme kaydetmesi adına bilgi verir.
 
Bilimin ve teknolojilerin ilerleme kaydetmesinin desteklenmesi patent mekanizmasının temel görevidir. Bu görev adında kaşiflerin patent sahibi olarak (tekel hakkı verilerek) ödül verilmesi ikincil bir gayedir ve yalnızca birinci hedefe nail olabilmek adına kullanılan bir vasıtadır.
 
Patentler bireysel olmamak ile birlikte, toplumsal yarar adına arz edilir ve kısıtlı süre tekel hakkı ile, sonunda tüm kişilere serbest şekilde açık bulunan bilgi havuzuna dahil edilecek olan yeniliklerin sır kalmamasına teşvik eder.
 
Patentlerin hedefi, yeni buluş ve icatlara yönelik tahrik unsuru olarak topluma cesaret vererek halk refahını yükseltir.
 

 

HABERLER /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>