444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Mersin Patent

‘‘ Patent, Yaratıcı fikir ürünlerin veya tasarımında bulunulan buluşa, bu ürünün tasarımını gerçekleştiren kişiye yetkili devlet mercileri nezdinde ürünün tekel kullanım ve üretimde bulunma hakkı veren sınai mülkiyet hakkına denir. Kısaca, bir ürün üzerinde kullanım ve hak sahibi olma belgesi, ürünün tapusudur. Tasarımı yapılan her çeşit fikri ürün ya da buluşta hak sahipliği olunduğunun göstergesidir. Mersin Patent, tanımda ifade ettiğimiz haklara elde ederek kullanabilmeniz açısından tescil işleminde bulunulması adına yürütülecek süreçlerinin hepsinin buluş sahibi adına yapılması gayesi ile Mersin yöresinde yer alan danışmanlık kuruluşlarıdır. Mersin’de patent ve marka tescil işlem hizmeti sağlayan kuruluşlardan Sistem Patent, patent ve marka kuruluşumuz yıllardır patent ve marka tescil işlemlerinde sizlerin yanında yer alarak haklarınızı elde etmenizi ve bu haklarınızın korunmasını için çalışmaktayız. ’’

Mersin Patent kuruluşlarından Sistem Patent marka ve patent şirketi olarak ülkemizde yer alan işletmelere danışmanlık hizmeti vermek, fikri ve sınai hakların koruma altına alınması ve işlemler  hususlarında çalışmalarda bulunmak, sınai mülkiyet haklarının tescil edilmesi adına tüzel  ve gerçek şahısların temsilcisi olarak ve fikri haklar ile alakalı eğitim programları düzenlemek gayesi ile 1999 yılında günümüze bir fiil hizmet vermekteyiz. 

Mersin Patent kuruluşlarından Sistem Patent şirketimizin patent ve marka uzmanlarımızca, yaratım veya buluş eserinizin patent tescil işlemine, işaret veya isminizin marka tesciline konu teşkil edip etmediği hususunda bilgilendirme faaliyetini vermekteyiz. Şirketimiz marka ve patent kuruluşu olarak 1999 yılından beri Mersin’de ve diğer tüm illerde patent ve marka tescil hizmetleri sunmaktadır.

Şirketimiz tarafından, yaratıcı fikrilerinizi ya da buluşunuzu ya da tasarladığınız markanızı, en başından yani sorgulama uygulamasından başlayarak, markalarda sınıf belirlemeye, müracaat sürecinden, tescil işlemini sonuçlandırma kadar tüm işlemlerde daima yayınızda yer almaktayız. Talep etmeniz durumda ise, tescil ettirdiğimiz marka ve patentlerinizi, takip işlemi gerçekleştirmekte, koruma altında bulunan marka ve patentinize suç fiilinde bulunanlara karşı dava yoluna giderek gerekli cezai işlemleri başlatma gibi tüm işlemleri kurulduğumuz 1999 yılından günümüze referanslarımız ile beraber sürekli olarak sizlerin birlikte yol almaktayız. Bu işlemlerimizi Mersin’de ve ülkemizin tüm vilayetlerinde senelerdir alanında profesyonel avukatlardan oluşan ekibimiz ile birlikte kalite hizmetimiz ile verim alacağınızı hizmeti verirken, bu hizmetlerimizin karşısında en yüksek derecede memnuniyet duyacağınızı garanti etmekteyiz.

Sistem Patent ‘‘ 1999’dan günümüze Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

Gerektiği zaman işletmelerin teknik departmanlarına patent ile alakalı eğitim verme programı düzenlemekteyiz. Buluşunuzun yeni olup olmadığının tespitinde bulunmak adına Yurt içi ve yurt dışı verilerden detaylı araştırmalarda bulunarak benzerinin yer alıp almadığını saptamaktayız. Buluşun bir benzerinin tescil işlemi yapılması durumunda, müracaatı gerçekleşmiş, yayınında bulunarak kamuya mal edilmesi durumunda müracaatta bulunulmamasını tavsiye ediyoruz. Ret hükmü verilecek müracaatı buluş sahibi istekte bulunması durumunda bile müracaat işleminde bulunmamaktayız.

Marka Hizmetlerimiz

  1. Marka ön sorgulaması
  2. Müracaat dosyasının oluşturulması
  3. Belgelendirme işlemlerinin takip edilmesi
  4. Tescil işleminin ardından izleme ve itiraz işlemlerinin gerçekleşmesi
  5. Markanın devir işlemleri
  6. Markanın lisans işlemleri
  7. Markanın yenileme hizmetlerini vermekteyiz

Patent Hizmetlerimiz

  1. Teknik resim ve çizimlerin oluşturulması ve teknik danışmanlık
  2. Tarifname metni ve taleplerin oluşturulması ve dosyalanması
  3. İhtiyaç duyulan durumlarda çeviri işlemlerinin gerçekleşmesi,
  4. Yasal danışmanlık, takip ve itiraz işlemleri,
  5. Devir ve lisans işlemlerinin gerçekleşmesi,
  6. Takip ve itiraz işlemleri,
  7. Senelik ücretlerin takip edilmesi ve tahsis edilmesi
  8. Yurt dışı müracaat işlemleri
HABERLER /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>