444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Vodafone 'un İnovasyon Şirketi Oksijen, 37 tane Patent Başvurusu Yaptı

Vodafone Türkiye ‘nin açıklamasına göre Dijital Dönüşüm Hareketi çerçevesinde hız verilen teknoloji ilerleme - geliştirme çalışmaları kapsamında Vodafone ’un global yenileşim firması OKSİJEN vasıtasıyla yenilikçi mobil ve sabit telefon teknolojileri ilerlemeye - geliştirmeye doğru ilerliyor.

Yenilikçi mobil ve sabit haberleşme - iletişim  teknolojileri ilerleyen Vodafone'un global inovasyon şirketi OKSİJEN , Vodafone Grubu'nun ortaklıkları ile beraber 30'u geçkin ülkedeki 400 milyondan fazla Vodafone abonesi için teknoloji üretiyor ve Türkiye'den yurtdışına teknoloji ihracat ediyor.

Önceki senelerde toplamda  11 tane patent başvurusu yapan Vodafone 'un küresel inovasyon şirketi OKSİJEN, 2014 senesinde bu rakamı yükselterek kendi rekorlarını kırdılar ve   Dijital Dönüşüm Hareketi çerçevesinde teknoloji geliştirme çalışmalarında gelinen başarıyı  göstermesi açısından da önem taşıyor.

Patent başvuruları Lokasyon Bazlı Servisler, Mesajlaşma, Makineler arası İletişim, Mobil Finansal Servisler, Bireysel ve Kurumsal Mobil Uygulama ve Servisler alanlarında başvurular yaptı.

Değerlendirilmesi hala devam eden farklı alanlarda alınmış 5 patenti ve son başvuruları ile birlikte 39 tane başvurusu mevcut.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>