444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

iPhone 8 Modeli Adına Bir Patent Daha

‘‘ Apple’dan iPhone 8 modeli adına bir patent daha alındı ortaya çıktı. iPhone 8 modeli adına dikkatleri üzerine toplayan patentin görselleri ortaya çıktı. ’’
 
Apple, İphone 8 modeli adına yeni bir patenti daha gün yüzüne çıkarken görülen o ki hem geliştirmelerini kullanıcılarla paylaşırken hemde yeni ürünlerde çalışmalarını sürdürüyor. Apple’ın çalışmalarında en fazla şekilde merak konusu olan ürün elbette ki iPhone 8 akıllı telefonlar. Sürekli olarak gündemde yerini alan bu yeni üründeki teknolojik özelliklerde uzun bir süredir konuşulan yenilikler bulunuyor.
 
iPhone 8 modeline ait olduğu savunulan patentlerin paylaşılmasıyla birlikte görülen tasarım ayrıntılarında ise telefonlarda ilgi odağı olan bölüm, Touch ID sisteminin konulacağı yer.

iPhone 8 Touch ID’a Yeni Patent

 Gün yüzene çıkan patentte parmak izi sisteminin ön kısımda mı yada arka kısımda mı olacağı hakkında hala ortak fikir yok. Alındığı iddia edilen patente göre Touch ID görsellerin bir bölümünde ön tarafta yer alırken diğer bölümünde ise arka kapakta yer alacağı görülüyor. 
 
Bunlara ilave olarak iPhone 8 modeline yeni bir patent görselinin daha paylaşıldı ve Touch ID için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

iPhone 8 patent 

Touch ID özelliği, bu sefer ki sızan patent görsellerine göre güç tuşu üzerinde alacak gibi. Üründe yer alacak olan cam panel ile parmak izinin güç tuşunda konum alacağından söz edilmekte. Tabi ki de şuanlık şirketten açıklama yapılmasa da patentin iPhone 8’e alındığı alındığını ve görsellerin mantıklı olması da bir gerçek tabi.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>