444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Samsung'un Yeniden Ümitlendiren Patentine Onay Geldi

Samsung’un yeniden ümitlendiren patentine onay geldi. Dev firma, parmak izi teknolojisine yönelik patent müracaatı yapmıştı. Dev firma, yaptığı müracaatına onay kararı gelerek ve tüm kullanıcıları gerek ümitlendirmeyi gerekse heyecanlandırma başardı.
 
Samsung’un yeniden ümitlendiren patentine onay geldi. Samsung, gerçekleştirdiği yeni patent müracaatında, ekran ile bütünleşen ve basınca karşı duyarlı parmak izi teknolojisine yönelik tescil müracaatına onay geldi. Daha önceden bilgi sahibi olduğumuz söylentiler, Samsung’un S9 mobil telefonuna yönelik geliştirdiği yeni teknolojisinin ön-alt çerçevede bir girintide veya arka kısımda yer alacağı belirtiyordu. Fakat bu patent müracaatı ile hayranları yeniden ümit verdi.
 
Samsung'un eski pazarlama müdürünün paylaştığı mesaj ise, teknoloji Galaxy S9'a da yetişmese dahi, Galaxy Note 9 serisinde yer alabileceğini gösteriyor. Dev firmanın, piyasada bulunan S8 modelinde bu teknolojinin olmaması ise, bu teknolojinin yer aldığı kısımdaki piksellerin standart olandan daha karanlık yada aydınlık olmasıydı.
 
Söylentilere bakacak olursak, Galaxy Note 9, Note 8'in daha ince ve zarif bir sürümü şeklinde karşımıza çıkacak. Pek çok kullanıcı yeni modellerde Infinity Display yer almasının ümit ederken, firma bir sonraki süreçte S Pen'i ilerletmeyi sürdürmeyi hedefliyor. Bj Kang'ın açıklamasında, Note 9'un kamerasının da güçlenerek karşımıza çıkacağını öğrenmiştik.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>