444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple Farklı ve İddalı Bir Patent Aldı

Apple farklı ve iddialı bir patent aldı. Apple aldığı farklı ve bir o kadar iddialı patent ile yine gündeme oturdu. Dev firmanın aldığı patent, yeni mobil cihazının ekranının kıvrılabilmesine olanak veriyor.

Apple farklı ve iddialı bir patent alması ve bu haberin ortaya çıkması sonucunda firma sessizliğini bozdu. Teknoloji devi, günümüzde en fazla satın alınan mobil teknolojilerinden IPhone‘nun bir kitap şeklinde hem açılmasını hem kapanmasını olanak verecek esnek bir serinin patentini medyaya açtı. Dev firmanın, kıvrılabilir IPhone modeli adına LG firması ile iletişim halinde olduğu duyumları dilden dile dolaşması ile birlikte dev firmada aldığı patentinin görselini açtı. Teknoloji devi, yaptığı resmi patent müracaatına bu ay onay verildi.
 
Teknoloji sektöründe yer alan diğer bir dev firma Samsung, OLED ekranlarda alanından en iyisi konumunda. Fakat Apple, teknolojisinin özelliklerinin sızdırılmasından çekinmesinden dolayı piyasada yer aşan en önemli rakibi Samsung ile ortak hareket etmeyerek LG ile çalışmaya karar verdi. Samsung, olası Galaxy X şeklinde isimlendirilen kıvrılabilir tasarımlı akıllı telefonu 2018 yılında piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Bu duruma karşılık olarak da kıvrılabilir IPhone modeli üretimine ise 2 veya 3 yıl içinde yılında geçiş yapabilir.
 
Bu arada LG firmasının kendi kıvrılabilir OLED panel prototipini bitirerek dayanıklılık ve verimlilik katsayısı yükseltildiği belirtildi.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>