444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Microsoft Eski Teknolojisine Patent Aldı

Microsoft Eski Teknolojisine Patent Aldı

Microsoft eski teknolojisine patent aldı. Microsoft’un Courier ismini verdiği fakat daha önceden rafa kaldırdığı dijital defter formatını tekrardan canlandırma girişimlerinde bulundu. Sanal medyada dolaşan yeni bir patent müracaatı, katlanabilir özelliğindeki teknolojinin neye benzeyeceği hakkında ip uçları sunuyor. Microsoft Surface ekibinin geliştirdiği ve girişimlerde bulunulan patent müracaatında görülen teknolojide, 2 çeşit ekran bulunuyor.
 
Microsoft eski teknolojisine patent aldı. Sanal medyaya düşen çizimler, cihaz ebatları hakkında bilgi sunuyor. Bu çizimlere bakacak olursak, cihazın boyutu biraz ufak. Patent dosyasında yer alan görsellerden birinde cihazın bir avuç içinden biraz hafif büyük olduğu gözlemleniyor. Bu da bu cihazın, uzun zamandır adından söz ettiren ve adeta bir şehir efsanesine haline gelen Surface Phone adlı telefon olabileceğini akla getiriyor. Fakat ortada yalnızca ufak bir dizüstü bilgisayarın olması da olası görünüyor.
 
Patent dosyasına göre, yeni cihaz da, aynen Courier konsepti tarız, bir kitabı andırıyor ve katlanma özelliğe sahip. Patent çizimlerinde göz atarsak, bir çizimde cihazın ekranlarından birinin sanal izleme dörtgeni yada klavye şeklinde uygulanabileceği göze çarpıyor. Çizimler, kullanıcıların ihtiyaç duyması halinde ana ekranı genişletebileceklerini de belirtiyor.
 
Microsoft’un cihaz adına çeşitli uygulama formatları hakkında da ip uçları sunuyor. Menteşeleri ile arka yöne katlanabilen cihaz, bir çalar saat şeklinde de kullanıma sunulabilir. Bu menteşe düzeneği, patent dosyasının merkezinde yer alıyor. Dosyadaki 16 görselden 11’i menteşe sistemini merkez alıyor.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>